Libnet.ro
UNICEF

08:45

WTA: Irina Begu, in turul al doilea la Charleston

Hotnews Hotnews,
 WTA: Irina Begu, in turul al doilea la Charleston

Tenismena Irina Begu locul 34 WTA) a castigat, luni seara, meciul cu Caroline Garcia Franta, 44 WTA), scor 6-4, 2-6, 7-6 3), in primul tur al turneului WTA de la Charleston, Statele Unite ale Americii, disputat pe zgura si dotat cu premii totale in valoare de 753. 000 de dolari, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Charleston, dupa un meci maraton, de aproape trei ore

Irina Begu s-a calificat in turul secund al turneului WTA de la Charleston, competitie dotata cu premii in valoare de 735. 000 de dolari.

Tiganca de rahat! Irina Begu a fost jignita grosolan de adversara pe care a eliminat-o la Charleston

Irina Begu a reusit o calificare superba in turul al doilea al turneului de la Charleston, unde a fost jignita incredibil de adversara sa.

UPDATE Un nou scandal in tenis, dupa ce Irina Begu ar fi fost facuta tiganca nenorocita/ Reactia Irinei Begu: Personal eu nu am auzit acest lucru

Irina-Camelia Begu a reusit sa se califice in turul doi al turneului WTA de la Charleston, SUA, dupa ce a invins-o pe Caroline Garcia, scor 6-4, 2-6, 7-63). Desfasurarea partidei nu i-a convenit sportivei din Franta, aceasta fiind acuzata ca ar fi numit-o pe Irina tiganca nenorocita. UPDATE Irina Begu a precizat marti seara, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca nu a auzit nicio jignire la adresa ei din partea frantuzoaicei in timpul meciului.

Uite, o sa pierd in fata acestei tiganci de c***t: Jucatoarea de tenis Irina Begu a fost jignita de frantuzoaica Caroline Garcia in timpul unei confruntari din turneul de la Charleston

Un incident neplacut a avut loc intre romanca Irina Begu si frantuzoiaca Caroline Garcia, care au jucat una impotriva celeilalte in turul I al turneului din Charleston, Statele Unite, arata bo.

Uite, o sa pierd in fata acestei tiganci de c***t: Jucatoarea de tenis Irina Begu a fost jignita de frantuzoaica Caroline Garcia in timpul unei confruntari din turneul de la Charleston (VIDEO, FOTO)

Un incident neplacut a avut loc intre romanca Irina Begu si frantuzoiaca Caroline Garcia, care au jucat una impotriva celeilalte in turul I al turneului din Charleston, Statele Unite, arata bo.

Duel Irina Begu - Alexandra Dulgheru, in primul tur la Charleston

Jucatoarele romane de tenis Irina Begu si Alexandra Dulgheru vor fi adversare in runda inaugurala a turneului WTA de la Charleston Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 687. 900 dolari, care va incepe luni, informeaza Agerpres.

Victorii pentru Irina Begu si Andreea Mitu in circuitul WTA

Jucatoarele Irina Begu si Andreea Mitu au trecut de primele tururi in turneele la care participa in aceasta saptamana, Charleston respectiv Katowice.

Caroline Garcia, asaltata de mesaje de la romani, dupa ce a facut-o tiganca pe Irina Begu

Caroline Garcia si-a atras furia romanilor, dupa ce a jignit-o pe terenul de tenis pe romanca Irina Begu, in timpul meciului din turul I al turneului de la Charleston, SUA. Suporterii.

Romanii sar in apararea jucatoarei de tenis Irina Begu, dupa ce Caroline Garcia a numit-o tiganca de c***t: Paginile oficiale ale frantuzoaicei, luate cu asalt (FOTO)

Dupa ce Caroline Garcia a lansat un atac infam la adresa romancei Irina Begu, intr-o confruntare din turul I al turneului din Charleston, Statele Unite, numind-o tiganca de c***t, paginile.

Irina Begu, prima reactie la scandalul rasist de la Charleston

Irina Begu a avut o prima reactie la scandalul iscat in jurul afirmatiilor rasiste facute de fratuzoaica Caroline Garcia, in timpul meciului din primul tur la Charleston SUA, 6-4, 2-6, 7-6 pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )