Libnet.ro
UNICEF

17:15

WTA Wuhan: Maria Sharapova, eliminata in turul doi - A abandonat in meciul cu Barbora Strycova

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Maria Sharapova, eliminata in turul doi - A abandonat in meciul cu Barbora Strycova

Maria Sharapova, cap de serie numarul doi, a parasit turneul WTA de la Wuhan in turul al doilea, jucatoarea din Rusia abandonand din cauza unor probleme medicale in timpul setului decisiv al partidei cu Barbora Strycova, din Cehia. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al turneului Premier 5 de la Wuhan, numarul 49 in ierarhia mondiala trecand in doua seturi, scor 6-1, 6-1, de pe Liu Fangzhou locul 159 WTA - beneficiara a unui wild-card). Meciul a durat o ora si doua minute.

Monica Niculescu s-a CALIFICAT in turul doi la Wuhan

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 49 WTA, s-a calificat in turul doi la Wuhan China), turneul de categorie Premier 5.

Wuhan: Irina Begu, in turul al doilea. Care este urmatoarea sa adversara

Irina-Camelia Begu, locul 26 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan China), dupa ce a trecut de Zarina Dias Kazahstan), 42 WTA. Romanca si-a aflat deja urmatoarea adversara.

WTA Wuhan: Simona Halep o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova in turul doi

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova, locul 33 mondial, in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Wuhan, China.

Simona Halep va evolua cu Pavliucenkova sau Kuznetova in turul doi la Wuhan

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, este direct calificata in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, faza in care va evolua cu invingatoarea din meciul Anastasia Pavlicenkova, locul 33 WTA - Svetlana Kuznetova, locul 30 WTA, potrivit Mediafax.

WTA WuhanSimona Halep joaca marti cu Anastasia Pavliucenkova

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, va evolua, marti, in turul doi al turneului de la Wuhan China), impotriva sportivei Anastasia Pavliucenkova Rusia), pozitia 32 in ierarhia mondiala, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )