Libnet.ro
UNICEF

18:15

Wuhan: Irina Begu, in turul al doilea. Care este urmatoarea sa adversara

România Liberă România Liberă,
Wuhan: Irina Begu, in turul al doilea. Care este urmatoarea sa adversara

Irina-Camelia Begu, locul 26 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan China), dupa ce a trecut de Zarina Dias Kazahstan), 42 WTA. Romanca si-a aflat deja urmatoarea adversara. continuă pe România Liberă

Irina Begu, in semifinalele turneului de la Seul. Care este urmatoarea sa adversara

Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si principala favorita, s-a calificat in semifinalele turneului de la Seul, dupa ce a trecut de suedeza Johanna Larsson, 62 WTA, cu scorul de 6-4, 7-5.

Irina Begu castiga primul meci la Wuhan. Demonstratie de rezistenta si ambitie

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, luni, in turul secund al turneului WTA Premier 5 de la Wuhan China), la o zi dupa ce castiga titlul in turneul de la Seul Coreea de Sud).

Irina Begu campioana la Seul. Al doilea titlu din cariera

Irina Begu a disputat duminica finala turneului WTA de la Seul Coreea de Sud), de la ora Romaniei 8:00, impotriva Alexandrei Sasnovich din Belarus, o jucatoare venita din calificari, cu 6-3, 6-1, dupa o ora si 17 minute.

Turneul de la Seul: Irina Begu s-a calificat in semifinala, dupa ce a invins-o pe suedeza Johanna Larsson

Tenismena Irina Begu s-a calificat in semifinala turneul de la Seul dupa ce a invins-o pe suedeza Johanna Larsson. Meciul s-a incheiat cu scorul de 6-4, 7-5. Begu si-a asigurat un cec de 29. 270 dolari si 110 puncte W.

Irina Begu, dupa castigarea turneului de la Seul: Sunt atat de fericita ca am castigat primul meu titlu WTA dupa trei ani

Irina Begu s-a declarat foarte fericita pentru castigarea turneului de la Seul, primul dupa o pauza de trei ani. Sunt atat de fericita ca am castigat primul meu titlu WTA dupa trei ani - a trecut mult si.

Irina Begu, prima reactie dupa castigarea titlului de la Seul. Cate locuri urca in clasament

La trei ani departare dupa primul sau turneu castigat in circuitul profesionist WTA, la Tashkent in Uzbekistan, Irina Begu a ridicat din nou un trofeu deasupra capului.

LIVE Irina Begu joaca pentru titlu la Seul

Irina Begu disputa finala turneului WTA de la Seul Coreea de Sud), duminica dimineata la ora Romaniei 8:00, impotriva Alexandrei Sasnovich din Belarus.

LIVE Irina Begu joaca pentru titlu la Seul (Duminica, 8:00)

Irina Begu disputa finala turneului WTA de la Seul Coreea de Sud), duminica dimineata la ora Romaniei 8:00, impotriva Alexandrei Sasnovich din Belarus.

Irina Begu s-a calificat in finala de la Seul

Jucatoarea Irina Begu si-a respectat statutul de principala favorita a turneului de la Seul si s-a calificat, sambata, in ultimul act al competitiei de 500. 000 de dolari.

Turneul de la Seul: Irina Begu s-a calificat in finala, unde o va intalni pe belarusa Aleksandra Sasnovici

Irina Begu s-a calificat sambata in finala turneului WTA de la Seul dupa ce a invins-o pe belgianca Alison van Uytvanck. Meciul s-a incheiat cu 6-0, 6-2, dupa o ora si 11 minute, potrivit Agerpres. in urma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )