Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep va evolua cu Pavliucenkova sau Kuznetova in turul doi la Wuhan

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep va evolua cu Pavliucenkova sau Kuznetova in turul doi la Wuhan

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, este direct calificata in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, faza in care va evolua cu invingatoarea din meciul Anastasia Pavlicenkova, locul 33 WTA - Svetlana Kuznetova, locul 30 WTA, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Turneul de la Guangzhou: Simona Halep s-a calificat in turul al doilea, dupa un meci de o ora si jumatate

Simona Halep s-a calificat marti in turul al doilea al turneului de la Guangzhou, dupa ce a invins-o pe croata Petra Martici, locul 128 mondial, sportiva venita din calificari. Meciul a durat o ora si.

Simona Halep va intalni numarul 1 al Ungariei in turul al doilea de la Guangzhou

Simona Halep, 2 WTA, va intalni, in turul al doilea al turneului de la Guangzhou, cel mai bine clasata jucatoare a Ungariei, Timea Babos, 76 WTA. Cele doua se vor duela pentru a doua oara in cariera lor.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Guangzhou

LIVE Simona Halep la Guangzhou (azi, dupa ora 9:00)

Simona Halep joaca miercuri dimineata in turul 2 al turneului de tenis de laGuangzhou, din China.

Simona Halep va intalni o rusoaica in turul 2 la Wuhan

Principala favorita a turneului WTA Premier 5 de la Wuhan, competitie care se va desfasura incepand saptamana care urmeaza, Simona Halep a aflat impotriva cui va juca in turul urmator.

LIVE TEXT Simona Halep - Timea Babos: cand are loc meciul. Avancronica duelului din optimile Guangzhou 2015

Simona Halep, 2 WTA, o intalneste, miercuri, ora 14. 00, pe Timea Babos, 76 WTA, in turul al doilea al turneului WTA International de la Guangzhou China). Cele doua se vor lupta pentru a doua oara in cariera lor.

LIVETEXT Simona Halep la Guangzhou: Allertova se distreaza cu Simona. A castigat trei game-uri la rand

Dupa Petra Martici Croatia, 128 WTA) si Timea Babos Ungaria, 75 WTA), Simona Halep va avea parte de o alta adversara din aceeasi categorie. Numai ca Denisa Allertova Cehia, 74 WTA) a obtinut, acum cateva saptamani, o victorie ce poate fi un semnal de alarma pentru Halep.

Simona Halep la Wuhan: romanca a aflat cine poate fi prima ei adversara. in ambele situatii, Simona e in avantaj

Simona Halep se pregateste sa debuteze, saptamana viitoare, la turneul de la Wuhan, care va incepe de astazi si se va desfasura pana la 3 octombrie. in afara de ocupanta locului 2 WTA, mai avem patru romance in aceasta competitie.

Turneul de la Guangzhou: Simona Halep a fost invinsa in sferturi de cehoaica Allertova, locul 74 WTA

Simona Halep a fost invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Guangzhou de cehoaica Denisa Allertova, cu scorul de 6-4, 6-3. Halep a cedat in fata unei jucatoare de 22 ani, dupa o ora si 12 minute de j.

WTA Guangzhou: Simona Halep vs Timea Babos 6-4, 6-0/ Halep, in sferturile competitiei

Simona Halep cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului WTA de la Guangzhou, dupa ce a pierdut doar patru game-uri impotriva jucatoarei Timea Babos Ungaria - locul 79 in ierarhia WTA), scor 6-4, 6-0. Meciul a durat o ora si sapte minute. In urmatoarul meci, Simona o va intalni pe Denisa Allertova Cehia - locul 74 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )