Libnet.ro
UNICEF

10:30

Yahoo! Messenger se inchide definitiv

Antena3 Antena3,
Yahoo! Messenger se inchide definitiv

Yahoo! Messenger se va inchide luna viitoare. Yahoo! Messenger a pierdut foarte mult teren odata cu dezvoltarea serviciilor de mesagerie mobila si integrarea acestora in platforme de socializare. Istoria. continuă pe Antena3

Yahoo Messenger va fi inchis. Cat mai poti folosi chatul adolescentei tale

Yahoo Messenger a fost, intr-o vreme, cel mai popular serviciu de chat in Romania. Nici global n-a stat prost. Din 2018 nu va mai fi in niciun fel. Yahoo Messenger va fi inchis la mijlocul lunii iulie. Partea de Yahoo care controla platforma face parte acum dintr-o companie noua si acest serviciu nu mai avea [].

Yahoo Messenger va fi inchis

Yahoo Messenger a fost, pentru o perioada, cel mai popular serviciu de chat in Romania. Nici global n-a stat prost. Din 2018 nu va mai fi in niciun fel. Yahoo Messenger va fi inchis la mijlocul lunii iulie.

Yahoo Messenger se nchide definitiv

Yahoo a anuntat ca va inchide definitiv serviciului sau de mesagerie vechi de 20 de ani Yahoo Messenger pe 17 iulie. Reprezentantii companiei spun ca in timp ce serviciul are multi fani loiali, Yahoo va abandona aplicatia de chat in favoarea noilor instrumente de mesagerie care sa se potriveasca mai bine nevoilor consumatorilor.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )