Libnet.ro
UNICEF

01:05

Youtuber spaniol, condamnat la 15 luni de inchisoare dupa o farsa facuta unui roman

Hotnews Hotnews,
 Youtuber spaniol, condamnat la 15 luni de inchisoare dupa o farsa facuta unui roman

Un YouTuber care a pacalit un roman fara adapost sa manance biscuiti Oreo umpluti cu pasta de dinti a fost condamnat la 15 luni de inchisoare. Vloggerul spaniol Kanghua Ren a incalcat integritatea morala a victimei cu gluma sa din 2017, a hotarat instanta de la Barcelona. continuă pe Hotnews

Vlogger spaniol, condamnat la 15 luni de inchisoare dupa ce a umilit un roman pe YouTube

Un YouTuber care a pacalit un roman fara adapost sa manance biscuiti Oreo umpluti cu pasta de dinti a fost condamnat la 15 luni de inchisoare. Vloggerul spaniol Kanghua Ren a incalcat integritatea morala a victimei cu gluma sa din 2017, a hotarat instanta de la Barcelona.

Un youtuber influent din Spania, condamnat la 15 luni de inchisoare dupa ce a umilit un cersetor roman plus despagubiri de 20.000 de euro

Un youtuber influent din Spania a fost condamnat dupa ce a umilit un cersetor roman din Barcelona, caruia i-a dat biscuiti umpluti cu pasta de dinti, a anuntat vineri justitia, citata de AFP.

O farsa pe YouTube l-a costat 15 luni de inchisoare: ce a facut un vlogger

Un vlogger faimos cu numele Kanghua Ren a fost condamnat la 15 luni de inchisoare si o amenda de 20. 000 de euro. Subiectul penalitatilor a fost o farsa pe care a postat-o pe YouTube la.

Un youtuber din Spania a fost condamnat la inchisoare dupa ce a umilit un cersetor roman

Un youtuber faimos din Spania a fost condamnat la 15 luni de inchisoare pentru ca a umilit un cersetor roman, printr-o farsa aparent inocenta. Kan-Hua Ren, cunoscutReSet pe Youtube, i-a oferit.

HALUCINANT! Un youtuber FAIMOS este OBLIGAT sa plateasca daune de 20.000 de EURO dupa o farsa facuta unui ROMAN

Un youtuber care a pacalit un roman fara adapost sa manance biscuti care aveau pasta de dinti in loc de crema a fost condamnat la 15 luni de inchisoare.

Pedeapsa usturatoare pentru tanarul spaniol care a umilit un cersetor roman, pacalindu-l sa manance biscuiti cu pasta de dinti

Un tanar cunoscut pe YouTube, care a pacalit un om al strazii sa manance biscuiti umpluti cu pasta de dinti si a postat online filmarea cu incidentul, a fost condamnat la 15 luni de inchisoare si trebuie sa-i plateasca victimei sale 20. 000 de euro daune morale, scrie The Guardian.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )