Libnet.ro
UNICEF

06:45

Zborul Mh17. inregistrarea convorbirilor pilotilor avionului prabusit in Ucraina, stocate in cutia neagra, intacte

România Liberă România Liberă,
Zborul Mh17. inregistrarea convorbirilor pilotilor avionului prabusit in Ucraina, stocate in cutia neagra, intacte

Anchetatorii olandezi au transmis ca a fost gasita cutia neagra din cabina pilotilor avionului Boeing 777 prabusit, joi, in Ucraina, iar datele pe care le contine sunt intacte, informeaza b1tv care citeaza AFP. continuă pe România Liberă

Presa pro-Kremlin acuza Occidentul ca arunca vina pe Rusia in tragedia avionului prabusit in Ucraina

Presa rusa pro-Kremlin afirma ca adevarul despre prabusirea avionului de linie malaiezian in estul Ucrainei nu va fi aflat niciodata si acuza occidentalii ca arunca vina asupra Rusiei, scrie AFP.

Zborul MH17. Anchetatorii britanici au inceput extragerea datelor de pe cutiile negre ale avionului prabusit in Ucraina

Inregistratoarele de zbor ale Boeingului 777 care efectua cursa MH17 si care s-a prabusit, joi, in Ucraina, ar putea da indicii importante despre soarta pasagerilor, informeaza BBC .

Cutiile negre ale avionului prabusit in Ucraina, predate oficialilor din Malaezia

Separatistii prorusi au predat unor oficiali malaysieni, in cursul noptii de luni spre marti, la Donetk, cutiile negre ale avionului prabusit joi intr-o zona din estul Ucrainei. in acelasi timp, ei au anun.

Vladimir Putin i-a promis premierului olandez cooperare deplina in cazul avionului prabusit in Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a promis deplina sa cooperare premierului olandez Mark Rutte pentru recuperarea din estul Ucrainei a corpurilor victimelor si a cutiilor negre ale zborului MH17, a anuntat,.

Cutiile negre ale avionului prabusit in Ucraina, PREDATE. Ce dovada au gasit americanii care arata implicarea Rusiei in doborarea aeronavei

Trenul cu vagoane frigorifice in care se afla cadavrele celor aproape trei sute de oameni din avionul prabusit in estul Ucrainei va ajunge, in aceasta dimineata, in Harkov. Urmeaza un drum lung pana acasa,.

Oficiali americani: Zborul MH17, doborat probabil din eroare de catre oameni slab pregatiti

Zborul MH17, care a fost tinta unui atac, incident in urma caruia si-au pierdut viata 298 de pasageri a fost probabil doborat din eroare, deasupra estului Ucrainei, de catre separatisti prorusi slab pregatiti, potrivit unor oficiali.

Rusii, manipulati de presa controlata de Kremlin: Este un complot impotriva Rusiei. Zborul MH17, plin de cadavre la decolare

Publicul cu Rusia este manipulat de presa controlata de Kremlin, fiind expusa o teorie a conspiratiei. Potrivit presei ruse, zborul MH17 era plin de cadavre cand a decolat de la Amsterdam, relateaza The.

Rusia acuza Ucraina de falsificarea datelor controlului aerian privind zborul MH17

Ministerul rus de Externe a acuzat miercuri Kievul de falsificarea informatiilor detinute de catre autoritatile ucrainene in domeniul controlului aerian cu privire la prabusirea avionului malaysian, de care cele doua tabere se acuza reciproc, relateaza.

Rusia acuza Ucraina de falsificarea datelor controlului aerian privind zborul MH17

Ministerul rus de Externe a acuzat miercuri Kievul de falsificarea informatiilor detinute de catre autoritatile ucrainene in domeniul controlului aerian cu privire la prabusirea avionului malaysian. Potrivit.

Cum intentionau rebelii prorusi sa SABOTEZE ancheta in cazul avionului prabusit. Planul, interceptat de britanici

Serviciile britanice de informatii au dovezi potrivit carora rebelii prorusi din Ucraina ar fi discutat despre raspandirea unor fragmente din alte avioane la locul prabusirii cursei MH17, pentru a sabota.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )