Libnet.ro
UNICEF

16:30

Zece ani de inchisoare pentru omorul de la Marcauti

Adevărul Adevărul,
Zece ani de inchisoare pentru omorul de la Marcauti

Condamnat la sapte ani de inchisoare de instanta de fond, un locuitor al raionului Briceni, acuzat de omorul unui consatean, a mai primit cativa ani in plus de temnita, dupa ce procurorii care l-au anchetat au facut apel, nemultumiti de pedeapsa stabilita de prima instanta. continuă pe Adevărul

Un malaysian a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru insulte aduse Islamului

Un barbat din Malaysia a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, iar alti trei au fost inculpati pentru insulte aduse Islamului si profetului Mahomed pe retelele sociale, a anuntat, astazi, politia locala, informeaza Reuters.

Un barbat va sta zece ani in iNCHISOARE din cauza unor mesaje scrise pe Facebook

Un barbat de 22 de ani a primit o condamnare de 10 ani de inchisoare, din cauza unor mesaje pe care le-a postat pe reteaua de socializare Facebook. Acesta a postat un mesaj in care a adus jigniri islamului si.

Barbatul din Galati care a violat o fetita de zece ani a fost arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Galati au emis, marti seara, mandat de arestare preventiva pentru 30 zile fata de barbatul care a violat marti dimineata o fetita de zece ani in scara unui bloc din municipiul.

DISPUTELE cu Statele Unite au dus la RECESIUNE in economia Turciei pentru prima data in ultimii zece ani

La sfarsitul anului 2018 economia Turciei a intrat in prima recesiune economica a ultimilor 10 ani, relateaza BBC, care citeaza datele oficiale economice remise de institutul national de statistica.

Volkswagen accelereaza si anunta ca va lansa 70 de noi modele electrice in zece ani. Compania avertizeaza ca trecerea la electrice va duce si la concedieri

Volkswagen a anuntat extinderea programului de lansari de masini electrice si va aduce 70 de modele full-electrice pana in 2028. dorind sa vanda 22 de milioane de unitati pana atunci. Seful companiei a avertizat insa din nou ca trecerea la electrice va duce la concedieri, fiindca aceste masini au mai putine componente si este nevoie de mai putina munca pentru a le construi. Grupul german a ramas in urma altora la vanzarile de masini electrice si vrea sa recupereze.

Tariceanu: Justitia selectiva din ultimii 12 ani, facuta pentru a elimina elite, este un grav regres

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, lider al ALDE, a declarat sambata ca justitia selectiva din ultimii 12 ani, care a fost facuta pentru a elimina elite intelectuale, este un grav regres, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )