Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un barbat va sta zece ani in iNCHISOARE din cauza unor mesaje scrise pe Facebook

B1 B1,
Un barbat va sta zece ani in iNCHISOARE din cauza unor mesaje scrise pe Facebook

Un barbat de 22 de ani a primit o condamnare de 10 ani de inchisoare, din cauza unor mesaje pe care le-a postat pe reteaua de socializare Facebook. Acesta a postat un mesaj in care a adus jigniri islamului si. continuă pe B1

DIN CAUZA UNOR EMBARGOURI UNILATERALE APLICATE ARMELOR: Germania risca sa afecteze industria apararii

Germania risca sa isi afecteze industria apararii din cauza unor embargouri unilaterale aplicate armelor, cum ar fi cel impus vanzarilor de arme catre Arabia Saudita, a declarat joi ministrul Economiei, Peter Altmaier, subliniind necesitatea unei politici europene comune, transmite Reuters.

Bestie, nu parinte! Patru copii, batuti CRUNT de tatal lor, suparat din cauza unor raspunsuri. Barbatul a fost arestat

Bestie, nu tata! Un barbat de 31 de ani dintr-un sat din Brasov a ajuns in arest dupa ce si-a batut crunt patru din cei sapte copii pe care ii are. Copiii, cel mai mare avand 9 ani, au fost loviti cu pumnii.

Barbat arestat dupa ce si-a batut crunt patru din cei sapte copii, suparat din cauza unor raspunsuri / Copiii au fost loviti cu biciul, cu pumnii si picioarele

Un barbat in varsta de 31 de ani din judetul Brasov a fost arestat dupa ce si-a batut crunt patru din cei sapte copii, suparat de raspunsurile primite dupa ce i-a intrebat ce au facut in acea zi. Copiii, cel mai mare in varsta de 9 ani, au fost loviti cu picioarele si pumnii in stomac si cu biciul peste spate, maini si picioare, iar unuia dintre ei, in varsta de 5 ani, i-a bagat o mana in jarul din soba incinsa, dupa care l-a strans de gat si a continuat sa-l loveasca cu palmele si cu pumnii in piept.

Evadatul din Jilava este inca in libertate. Barbatul are de ispasit zece ani de inchisoare

Un detinut care a evadat din penitenciarul Jilava este cautat si la aceasta ora. Valeriu Constantin Azamfirei are de ispasit zeceani de inchisoare pentru mai multe talharii. in noaptea de.

621 MILIARDE de DOLARI, IN 2018 Deficitul comercial al SUA a atins cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Deficitul balantei comerciale a Statelor Unite ale Americii SUA) a urcat la 621 miliarde dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, transmite AFP, conform Agerpres.

Tata ne-a parasit si si-a intocmit o noua familie. Dupa zece ani, am primit un telefon

Cand suntem capabili sa ii iertam pe cei care ne-au gresit? Un tanar a povestit pe Reddit ce i s-a intamplat recent. Tata ne-a parasit acum zece ani, dar acum vrea sa se impace cu noi ca a.

Politia evacueaza doua universitati din Marea Britanie din cauza unor pachete suspecte

Politia a evacuat doua universitati din Marea Britanie, miercuri, din cauza unor pachete suspecte, la o zi dupa ce pachete cu dispozitive explozive au fost trimise la trei locatii din Londra, scrie Reuters.

Comisia Europeana reactioneaza dur pe OUG 114: A inceput procedura de infringement din cauza plafonarii preturilor la gaze

Comisia Europeana a demarat o procedura de infringement impotriva Romaniei din cauza controversatei OUG 114/2018. Comisia a constat ca obligarea producatorilor de gaze sa vanda la preturi plafonate timp de trei ani este contrara legislatiei europene. Potrivit Comisiei, astfel de masuri nu sunt adecvate pentru atingerea in mod sustenabil a obiectivului de a proteja consumatorii casnici impotriva cresterilor excesive de pret.

INEVITABILUL S-A PRODUS! Ludovic Orban: Comisia Europeana a anuntat ca Romania pierde fonduri UE din cauza OUG 114

INEVITBILUL S-A PRODUS, avertizeaza presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta afirma ca oficialii de la Bruxelles au avertizat Romania ca va pierde din fondurile europene din cauza OUG 114. Dupa ce a.

Venezuela a fost in bezna ore in sir din cauza unei pene de curent

Venezuela a fost in bezna ore in sir din cauza unei pene de curent majora, care a afectat o mare parte din regiunile tarii. La Caracas, mii de oameni au fost nevoiti sa mearga pe jos la munca ore intregi.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )