Libnet.ro
UNICEF

13:00

Zeci de mii de greci au iesit in strada pentru a protesta impotriva austeritatii si in semn de sustinere a Guvernului

Hotnews Hotnews,
 Zeci de mii de greci au iesit in strada pentru a protesta impotriva austeritatii si in semn de sustinere a Guvernului

Cel putin 18. 000 de persoane s-au adunat duminica seara la Atena si alte 8. 000 la Salonic, precum si cateva mii in strainatate, pentru a protesta impotriva politicilor de austeritate impuse de creditorii internationali si in semn de sustinere a noului guvern condus de Alexis Tsipras, liderul stangii radicale, cu o zi inainte de o reuniune a Eurogrupului la Bruxelles de care depinde viitorul economic al tarii. continuă pe Hotnews

Grecii au iesit in strada pentru a protesta fata de austeritate si pentru a-l apara pe Tsipras

Zeci de mii de oameni s-au adunat duminica seara la Atena, Salonic, Creta, si in alte orase din Europa pentru a protesta fata de politicile de austeritate si pentru a arata sprijin fata de Guvernul condus de Alxis Tsipras, liderul stangii radicale.

Zeci de mii de greci au iesit in strada. Ce vor protestatarii

Cel putin 18. 000 de persoane s-au adunat duminica seara la Atena si alte 8. 000 la Salonic, precum si cateva mii in strainatate, pentru a protesta impotriva politicilor de austeritate impuse de creditorii internationali si in semn de sustinere a noului guvern condus de Alexis Tsipras, relateaza AFP, citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )