Libnet.ro
UNICEF

18:01

Zgonea: Parlamentul va adopta in cel mult trei saptamani mai multe legi legate de MCV.

România Liberă România Liberă,
Zgonea: Parlamentul va adopta in cel mult trei saptamani mai multe legi legate de MCV.

Parlamentul urmeaza sa adopte, in cel mult trei saptamani, prin procedura de urgenta, mai multe proiecte de lege care fac parte dintr-o strategie mai larga in legatura cu Mecanismul de Cooperare si Verificare, a anuntat, joi, presedintele Camerei Deputatilor, potrivit Mediafax. Premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, s-au intalnit, la Parlament, cu reprezentantii celor doua Camere, pentru a discuta o strategie de implementare a Mecanismului de Cooperare si Verificare, . continuă pe România Liberă

Gerard Pique, indisponibil intre doua si trei saptamani din cauza unei contuzii, va rata meciul cu Benfica

Fundasul Barcelonei, Gerard Pique, a suferit o contuzie la piciorul stang in timpul partidei de miercuri cu Spartak Moscova si va fi indisponibil in urmatoarele doua-trei saptamani, scrie Mediafax.

CSSPP: Generatiile 1966-1971 vor avea pensii de cel mult 15% din ultimul salariu

Resursele statului vor asigura generatiilor 1966-1971 o pensie de cel mult 15 procente din ultimul salariu, sustine vicepresedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private CSSPP), Ion Giuresc u.

Pensia pentru generatia 1966-1971 va ajunge la cel mult 15% din ultimul salariu

Resursele actuale ale sistemului vor ajunge pentru a asigura salariatilor nascuti intre anii 1966-1971 cel mult 15% din ultimul salariu, scrie Ziarul Financiar. in momentul in care persoanele nascute in.

Cand vor ajunge la pensie vor primi cel mult 15% din ultimul salariu. Cum a ajuns Romania sa fie ultima din Europa si la acest capitol

Resursele actuale ale sistemului de pensii de stat vor asigura celor nascuti in perioada 1966-1971, asa-numitii decretei, o pensie care va atinge cel mult 15% din ultimul salariu, potrivit datelor autoritatii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )