Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un ziarist din Turcia a fost condamnat pentru insultarea lui Erdogan pe site-uri de socializare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un ziarist din Turcia a fost condamnat pentru insultarea lui Erdogan pe site-uri de socializare

Un jurnalist din sudul Turciei a fost condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare pentru insultarea pe site-uri de socializare a presedintelui Recep Tayyip Erdogan, iar casele altor doi ziaristi au fost perchezitionate pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Jurnalist din Turcia, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru insultarea presedintelui pe Facebook

Un jurnalist de 28 de ani din Turcia, a fost condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare, pentru insultarea pe site-uri de socializare a presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Jurnalistul, pe numele sau.

Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 06:55 Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca, alaturi de alti fosti membri ai comisiei pentru stabilirea despagubirilor din ANRP, a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro, a decis instanta suprema. Decizia instantei nu este definitiva. * Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor denunturi ale lui Dorin si Alin Cocos.

AGOA Romgaz a fost amanata pentru maine

Astazi, cerintele de cvorum de prezenta pentru desfasurarea AGOA Romgaz nu au fost indeplinite, prin urmare AGOA este convocata pentru maine, ora 12:00, arata un comunicat remis azi BVB.

Surse: BCE a suplimentat din nou fondurile ELA pentru bancile din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a decis saptamana aceasta, pentru a treia oara de la inceputul lunii martie, sa majoreze fondurile disponibile pentru bancile elene prin programul de finantare de urgenta ELA, urcand plafonul acestuia cu 400 de milioane de euro, la 69,8 miliarde de euro, spun surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )