Libnet.ro
UNICEF

09:45

Zilele Sebesului cu Smiley, Guess Who si Anda Adam. Primaria plateste 260.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Zilele Sebesului cu Smiley, Guess Who si Anda Adam. Primaria plateste 260.000 de lei

Sfarsitul de saptamana 16-18 august va fi plin de distractie la Sebes, cu ocazia Zilelor Municipiului. Programul manifestarilor cuprinde concerte cu nume mari din muzica usoara si populara romaneasca, spectacole pentru copii, concurs de frumusete, muzica de fanfara si, bineinteles, focuri de artificii. continuă pe Adevărul

Anda Adam are look nou pentru viitorul clip Daca ar fi!

Anda Adam si-a schimbat look-ul pentru filmarile noului ei clip, Daca ar fi. Mama ei, hairstylist in New York, a venit special in Romania pentru a-i asigura stylingul si a-i taia bretonul. Noua coafura a Andei Adam se incadreaza perfect in look-ul sport ales conform scenariului noului clip. Dupa succesul fulminant al piesei AMO, ce .

Anda Adam si-a schimbat look-ul pentru noul clip! Mama ei a venit din America pentru a-i tunde bretonul!

Anda Adam si-a schimbat look-ul pentru filmarile noului ei clip, Daca ar fi. Mama ei, hairstilist in New York, a venit special in Romania pentru a-i taia bretonul fiicei sale. Noua coafura a Andei Adam se incadreaza perfect in look-ul sport ales conform scenariului noului clip. Continue reading .

Anda Adam este sincera: Nu am fost niciodata ceruta in casatorie!

Desi sa spus ca nu a dorit sa faca nunta cu Victor Slav, Anda Adam recunoaste acum ca nu a fost ceruta niciodata in casatorie, nici de el, nici de partenerii ei anteriori. Artista sustine ca in cei sase ani de relatie cu Victor, le-a fost amandurora bine fara niciun act oficial la mijloc. Continue reading .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )