Libnet.ro
UNICEF

10:45

Zina Dumitrescu a lesinat in timpul unui interviu. A fost chemata de urgenta ambulanta

Antena3 Antena3,
Zina Dumitrescu a lesinat in timpul unui interviu. A fost chemata de urgenta ambulanta

Zina Dumitrescu a lesinat in timp ce acorda un interviu pentru mai multi jurnalisti. Imediat, toti cei prezenti in camera au fost rugati sa iasa afara si s-a cerut chemarea unei ambulante, scrie. continuă pe Antena3

Zina Dumitrescu a lesinat la un eveniment de lansare a unei linii vestimentare

Zina Dumitrescu a lesinat la o prezentare de moda a creatorul clujean Dorin Negrau. Mama Zina trebuia sa faca pe amfitrioana, insa din cauza aglomeratiei i s-a facut rau si si-a pierdut cunostinta.

VIDEO. Atac in Suedia: Mai multe focuri de arma au fos trase, la Malmo, in timpul unui meci de fotbal. Mai multe persoane au fost ranite

Circa 20 de focuri de arma in timpul unui meci de fotbal din orasul suedez Malmo s-au soldat duminica seara cu ranirea mai multor persoane, potrivit unor martori citati de presa locala, preluata de site-ul Sunday Express, citat de Agerpres.

Un jucator de rugby a murit pe teren in timpul unui meci

Un jucator de rugby care evolua la o echipa dintr-o divizie inferioara din campionatul englez a murit pe teren in timpul unui meci pe care formatia sa l-a sustinut sambata trecuta, informeaza.

20 de focuri de arma trase in timpul unui meci de fotbal

Circa 20 de focuri de arma in timpul unui meci de fotbal din orasul suedez Malmo s-au soldat ieri seara cu ranirea mai multor persoane, potrivit presei locale, citata de site-ul Sunday Express.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )