Libnet.ro
UNICEF

18:45

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Mama modei romanesti era internata intr-un azil. Era tinuta in viata cu ajutorul perfuziilor VIDEO

Antena3 Antena3,
Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Mama modei romanesti era internata intr-un azil. Era tinuta in viata cu ajutorul perfuziilor VIDEO

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat in cursul zilei de joi, la azilul din Snagov. Medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de o ora,. continuă pe Antena3

S-A AFLAT! Ce avere lasa in urma Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu a lasat in urma o avere impresionanta. Mama modei romanesti provenea dintr-o familie buna, avand in vedere ca tatal ei fusese comandant in Garda Regala, iar bunica ei era contesa.

Zina Dumitrescu a murit. Cine a fost mama modei din Romania

Zina Dumitrescu a murit. Fosta creatoare de moda avea 82 de ani. Ea a fost supranumita, datorita muncii ei, mama modei din Romania. Zina Dumitrescu a murit la varsta de 82 de ani pe 28 martie. Decesul a fost anuntat pentru ora 15:10. Zina Dumitrescu s-a nascut in Republica Moldova in 1936. Dupa razboi familia [] .

Zina Dumitrescu a murit. Catalin Botezatu: Nu cred asa ceva. O resuscitau mai devreme!

ZINA DUMITRESCU A MURIT la 82 de ani. Cunoscutul creator de moda Catalin Botezatu a fost unul dintre copiii de suflet ai mamei Zina, si la aflarea vestii, a inceput sa planga, in direct, la tv. Este o vest.

ZINA DUMITRESCU A MURIT. Povestea nestiuta a creatorei de moda

Cunoscuta creatoare de moda Zina Dumitrescu 79 de ani) amurit in aceasta dupa-amiazala varsta de 82 de ani. Femeia fusese internata de fiul ei Catalin, intr-un azil de batrani, unde se p.

Zina Dumitrescu a murit. Mama modei din Romania avea 82 de ani

Celebra creatoare de moda Zina Dumitrescu a murit. Vom reveni cu amanunte.

Zina Dumitrescu a murit. Rita Muresan, declaratie emotionanta: E dureros cand mai pleaca o mama. Sunt sigura ca va merge intr-un loc frumos

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat in cursul zilei de joi, la azilul din Snagov. Medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de o ora, ins.

Zina Dumitrescu a murit. Creatoarea de moda, marturii emotionate despre sotul ei: A fost un barbat extraordinar. Mi-as dori ca toate femeile sa aiba parte de asa ceva

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Mama Zina era internata de mai multa vreme intr-un azil de lux. Creatoarea de moda a facut marturisiri emotionate despre viata si dragoste, intr-un.

Zina Dumitrescu si ultima ei dorinta inainte de moarte

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Catalin Botezatu a avut o reactie emotionanta. Cum si-a trait Zina Dumitrescu ultimii ani de viata? Zina Dumitrescu, una dintre cele mai cunoaste creatoare de moda din Romania, a murit pe 28 martie la varsta de 82 de ani. Ea si-a trait ultimii opt ani intr-un azil [] .

ZINA DUMITRESCU A MURIT. Cum a cunoscut-o creatoarea pe Coco Chanel

Zina Dumitrescu s-a stins din viata in aceasta dupa-amiaza, la varsta de 82 de ani. Casatorita de trei ori, creatoarea a avut sansa sa o.

Zina Dumitrescu a murit. Directorul azilului a dezvaluit cum s-a stins marea creatoare de moda: A murit in camera ei

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat in cursul zilei de joi, la azilul din Snagov. Medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de o ora, ins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )