Libnet.ro
UNICEF

01:05

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2018. Cum au luptat femeile pentru drepturi

Antena3 Antena3,
 ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2018. Cum au luptat femeile pentru drepturi

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2018 Ziua Internationala a Femeii, marcata pe 8 martie, a fost la inceputuri o expresie a dorintei femeilor muncitoare de dobandire a unor drepturi, insa, de-a lungul timpului, s-a. continuă pe Antena3

Londra: Mii de femei au iesit pe strazi pentru a sustine egalitatea de gen si a sarbatori Ziua Internationala a Femeii

Mii de persoane au participat la un mars in centrul Londrei pentru a sustine egalitatea de gen si a celebra implinirea a 100 de ani de cand femeile si-au castigat dreptul la vot, scrie News. ro, citand The Guardian.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2018. Cele mai frumoase mesaje de ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII pe care sa le trimiti celei dragi

Google sarbatoreste ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII cu un logo special. Iata cele mai frumoase ZIUA INTERNATIONALA A FEMEIIZIUA INTERNATIONALA A FEMEII.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII. Cum va fi luminat Turnul Eiffel pentru 8 Martie

Turnul Eiffel va fi luminat miercuri seara, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, din 8 martie, ca parte a campaniei MaintenantOnAgit, varianta franceza a Times Up.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 8 MARTIE. Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii cu un doodle inedit

Cu o zi inainte de sarbatoarea Zilei Internationale a Femeii, Google vine cu un doodle interactiv, care ofera 12 povesti animate ale unor femei din diverse zone ale.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII. Adevarata istorie scrisa in ziua de 8 MARTIE

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII in anul 1977, Adunarea Generala a ONU a proclamat printr-o rezolutie Ziua Natiunilor Unite pentru Drepturile Femeilor si Pace Internationala.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII. Contributia lui Lenin la ziua de 8 martie

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII Ziua femeilor a fost sarbatorita pentru prima data la 28 februarie 1909 in New York, in amintirea unei greve a unui sindicat al femeilor, greva care avusese loc in 1908. in c.

Cum a devenit 8 Martie Ziua Internationala a Femeii

Ideea Zilei Internationale a Femeii a fost propusa pentru prima data in 1910, la cea de-a doua editie a Conferintei Internationale a Femeilor Socialiste. Ziua Internationala a.

GOOGLE DOODLE. Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii cu un doodle special. Ce reprezinta

Cu o zi inainte de sarbatoarea Zilei Internationale a Femeii, Google vine cu un doodle interactiv, care ofera 12 povesti animate ale unor femei din diverse zone ale lumii. Doodle-ul initial.

CM 2018: Jose Mourinho, analist pentru postul public rus RT

Jose Mourinho, antrenorul formatiei Manchester United, va fi analist pentru postul public RT fost Russia Today), in timpul Campionatului Mondial din aceasta vara, informeaza lequipe. fr. Competitia din Rusia se va desfasura in perioada 14 iunie-15 iulie 2018.

CM 2018: Jose Mourinho, analist pentru postul public Russia Today

Jose Mourinho, antrenorul formatiei Manchester United, va fi analist pentru postul public RT fost Russia Today), in timpul Campionatului Mondial din aceasta vara, informeaza lequipe. fr. Competitia din Rusia se va desfasura in perioada 14 iunie-15 iulie 2018.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )