Libnet.ro
UNICEF

07:00

De Ziua Mondiala a Educatiei, elevii din capitala stau acasa. Unitatile de nvatamnt se transforma n sectii de votare

Hotnews Hotnews,
 De Ziua Mondiala a Educatiei, elevii din capitala stau acasa. Unitatile de nvatamnt se transforma n sectii de votare

De Ziua Mondiala a Educatiei, in data de 5 octombrie, elevii din Capitala nu vor invata, anunta ISMB, precizand ca pe 8 octombrie, unitatile de invatamant in care vor fi sectiile de votare pentru Referendum vor decide si daca vor fi modificate sau nu cursurile, pentru a amenaja salile, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

FOTO Excelenta, premiata de Ziua Mondiala a Educatiei. Autoritatile au rasplatit cu bani peste 200 de olimpici

Pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2017-2018 la olimpiade si concursuri scolare, elevii au fost rasplatiti cu diplome de excelenta si premii in bani.

Mesaj dur al sindicalistilor din invatamant, de Ziua Mondiala a Educatiei: Scoala romaneasca a ramas doar un simbol

Sindicalistii din invatamant trag un semnal de alarma cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei. Presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI), Simion Hancescu, sustine ca, in anul.

Vineri, de ziua Educatiei, elevii din Prahova merg la scoala, dar nu fac cursuri. Din cauza referendumului, programul de luni al scolilor ar putea fi modificat

Vineri, 5 octombrie, elevii din Prahova merg la scoala la program normal, dar nu vor face cursuri. Ziua va fi dedicata activitatilor extrascolare organizate de profesori. in schimb, luni, a doua zi dupa referendum, programul elevilor care invata in scoli unde sunt amenajate sectii de votare ar putea fi modificat.

Knight Frank: Avocatii de la Dentons se muta in cladirea The Mark din Capitala a dezvoltatorului S Immo

Knight Frank a intermediat tranzactia prin care societatea de avocatura Dentons isi va muta sediul din Bucuresti, odata cu 2019, intr-un nou spatiu de 1. 100 metri patrati, la etajul sapte al cladirii de spatii de birouri The Mark, proiect situat pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )