Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ziua Nationala a Frantei si radio Europa Libera

Adevărul Adevărul,
Ziua Nationala a Frantei si radio Europa Libera

Exilul francez spre deosebire de exilul american are o incarcatura istorica aparte. Multi dintre romanii care reuseau sa paraseasca tara se indreptau catre capitala Frantei. Parisul, potrivit Legatiei Romaniei la Paris, din 14 martie 1951, juca rolul unei adevarate statii de triaj. Aici soseau oameni politici, ziaristi, profesori, militari, fosti prizonieri de razboi, oameni de afaceri romani etc. continuă pe Adevărul

Trafic restrictionat in Capitala, de ziua nationala a Frantei

Francezii isi sarbatoresc marti ziua nationala. Parade militare, focuri de artificii si festivitati vor avea loc la Paris, dar si in intreaga tara, informeaza B1 TV. Evenimente dedicate Zilei Nationale a .

Mesajul lui Klaus Iohannis, de Ziua Nationala a Frantei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, pe pagina personala de Facebook, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, ca intre cele doua tari exista o lunga si bogata traditie.

Victor Ponta, optimist de Ziua Nationala a Frantei: Sper ca in octombrie sa punem o placuta la aeroportul Otopeni pe care sa scrie spatiul Schengen

Premierul Victor Ponta a fost prezent la ambasada Frantei din Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari, unde a sustinut si un discurs in care si-a exprimat speranta ca in luna octombrie Romania va.

Ziua Frantei, sarbatorita ECO. Meniul romano-francez al receptiei oferite de Ambasada Frantei

Receptia oferita astazi de Amabsada Frantei din Romania in cinstea Zilei Nationale a Frantei este si un prilej de a atrage atentia asupra schimbarilor climatice ingrijoratoare prin care trece planeta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )