Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, optimist de Ziua Nationala a Frantei: Sper ca in octombrie sa punem o placuta la aeroportul Otopeni pe care sa scrie spatiul Schengen

B1 B1,
Victor Ponta, optimist de Ziua Nationala a Frantei: Sper ca in octombrie sa punem o placuta la aeroportul Otopeni pe care sa scrie spatiul Schengen

Premierul Victor Ponta a fost prezent la ambasada Frantei din Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari, unde a sustinut si un discurs in care si-a exprimat speranta ca in luna octombrie Romania va. continuă pe B1

Victor Ponta, de Ziua Frantei: Romania va intra in Schengen in OCTOMBRIE

Victor Ponta, premierul inculpat al Romaniei, a declarat la ambasada Frantei din Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari, ca spera ca Romania sa intre in Schengen, cel putin cu granitele aeriene, inca din luna octombrie.

Liviu Dragnea, critici dure la adresa lui Victor Ponta: A facut o greseala, sper sa nu o faca pe a doua

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua,.

Ziua Nationala a Frantei si radio Europa Libera

Exilul francez spre deosebire de exilul american are o incarcatura istorica aparte. Multi dintre romanii care reuseau sa paraseasca tara se indreptau catre capitala Frantei. Parisul, potrivit Legatiei Romaniei la Paris, din 14 martie 1951, juca rolul unei adevarate statii de triaj. Aici soseau oameni politici, ziaristi, profesori, militari, fosti prizonieri de razboi, oameni de afaceri romani etc.

Cand ar putea fi primita Romania in spatiul Schengen, conform premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in discursul rostit la receptia de Ziua Nationala a Frantei, ca spera ca la sfarsitul anului 2015 sa inaugureze impreuna cu ambasadorii Frantei si Germaniei.

Victor Ponta, la Ziua Frantei, despre statul de drept: Suntem in urma Frantei, dimineata ne uitam la ghilotina

Premierul Victor Ponta a spus, la receptia de Ziua Frantei, ca apreciaza ceea ce ambasadorul Francois Saint-Paul a spus legat de statul de drept, el aratand ca trebuie sa lucram impreuna, chiar daca Romania este putin in intarziere fata de Franta si ca in fiecare dimineata ne uitam la ghilotina, dar e un inceput, transmite Mediafax.

Trafic restrictionat in Capitala, de ziua nationala a Frantei

Francezii isi sarbatoresc marti ziua nationala. Parade militare, focuri de artificii si festivitati vor avea loc la Paris, dar si in intreaga tara, informeaza B1 TV. Evenimente dedicate Zilei Nationale a .

Victor Ponta si Bogdan Aurescu, prezenti la aniversarea zilei nationale a Frantei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu si generalul Ion Oprisor, consilier prezidential pentru securitate nationala, au fost prezenti marti la aniversarea zilei nationale a Frantei.

Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul Turceni-Rovinari

ACTUALIZARE 14:20 Iliescu: Retragerea lui Ponta este o greseala, trebuia un dialog cu conducerea colectiva a PSD Retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD este o greseala, acesta trebuind sa aiba mai intai un dialog cu conducerea colectiva a partidului, a declarat, luni, pentru gandul. info, presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu. * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol * Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua * ACTUALIZARE 13:52 Florin Iordache: Biroul permanent solicita CCR respingerea sesizarii PNL privind dosarul lui Ponta * Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD.

Victor Ponta: La multi ani poporului francez, cu care avem o legatura istorica si culturala absolut speciala

Francezii isi sarbatoresc marti ziua nationala. Parade militare, focuri de artificii si festivitati vor avea loc la Paris, dar si in intreaga tara, informeaza B1 TV. Evenimente dedicate Zilei Nationale.

Mesajul lui Klaus Iohannis, de Ziua Nationala a Frantei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, pe pagina personala de Facebook, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, ca intre cele doua tari exista o lunga si bogata traditie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )