Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua portilor deschise pentru parintii interesati de clasa pregatitoare. Programul scolilor din Capitala

Adevărul Adevărul,
Ziua portilor deschise pentru parintii interesati de clasa pregatitoare. Programul scolilor din Capitala

Luni, 24 februarie, incep inscrierile la clasa pregatitoare, potrivit calendarului publicat de Ministerul Educatiei. Pana atunci, parintii pot sa viziteze clasele amenajate in gradinite si in scoli, si sa discute cu dascalii. Cele mai multe scoli organizeaza in acest weekend Ziua Portilor Deschise, iar inspectoratele scolare au publicat programul oficial de vizite. continuă pe Adevărul

Tel Verde, in functiune pentru inscrierea in clasa pregatitoare

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) va pune in functiune, din 24 februarie, un Tel Verde, pentru informatii privind inscrierea in invatamantul primar, precizand ca, in Capitala, pentru anul scolar 2014 - 2015, la clasa pregatitoare.

12.600 de locuri pentru clasa pregatitoare, rezervate in Bucuresti.

Un numar de 12. 600 de locuri in 524 clase sunt rezervate la invatamantul de stat pentru clasa pregatitoare in Bucuresti, a precizat Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti intr-un comunicat remis presei, informeaza Agerpres. Conducerea ISMB asigura parintii si sustinatorii legali ai copiilor care vor fi inscrisi in anul scolar 2014-2015 ca au fost luate toate masurile privind asigurarea numarului de locuri si cadrele didactice care vor preda la aceste clase, se arata in .

TelVerde pentru inscrierea la clasa pregatitoare in Capitala

Parintii din Capitala vor avea la dispozitie, din 24 februarie,un Tel Verde 0800816021, la care pot afla informatii despreinscrierea in invatamantul primar, a anuntatInspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )