Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ziua 3 Romanian Roads 1 metru de autostrada

Adevărul Adevărul,
Ziua 3 Romanian Roads 1 metru de autostrada

Cea mai frumoasa zi de pana acum din Romanian Roads by Michelin, si candidata serioasa la cea mai frumoasa zi din aceasta aventura. Am avut de toate. de la un metru de autostrada moldoveneasca si pana la superbul desenat Transrarau. continuă pe Adevărul

Cum arata cea mai frumoasa femeie din Anglia. Romancele noastre sunt de zece ori mai cochete

Eticheta de cea mai frumoasa femeie din Anglia si-a gasit deja chipul. Este vorba despre o tanara de 23 de ani, bruneta si care a castigat recent coroana de Miss. Cu toate astea, romancele ar putea lejer sa intre in competitie cu aceasta. Cea mai frumoasa femeie din Anglia Bhasha Mukherjee are doar 23 de .

Ziua 1 - Romanian Roads Dobrogea

La invitatia colegilor de la Automarket. ro, ne-am alaturat aventurii Romanian Roads by Michelin li am pornit sa descoperim sau a redescoperim unele dintre cele mai frumoase drumuri ale Romaniei la volanul unor modele alese cu grija.

Cum arata cea mai moderna biblioteca din Baragan care se pregateste de inaugurare. Dotarile de ultima generatie ale edificiului te lasa fara replica

Cea mai moderna biblioteca din Baragan, cu sali dotate cu aparatura de ultima generatie, lift panoramic, aer conditionat si supravegere video aasi va deschide portile peste aproximativ 2 luni. La starsitul saptamanii, Consiliul Judetean Calarasi a receptionat constructia cladirii in care s-au investit peste 3 milioane de euro.

Cum ar fi sa privesti tot timpul printr-un geam aburit? Operatia de cataracta, cea mai frecventa interventie chirurgicala din UE. Medic: Din nefericire, afecteaza pe toata lumea

Imagineaza-ti cum ar fi sa privesti tot timpul printr-un geam aburit. Sa nu mai reusesti sa-i vezi clar pe cei dragi, sa renunti la activitati care-ti fac placere sa citesti o carte, sa te uiti la serialul preferat) sau sa nu te mai poti ocupa de treburile casnice. Atunci cand apare cataracta, pacientul are impresia ca priveste printr-un geam aburit. Unul din doi oameni cu varsta de peste 60 de ani este afectat de cataracta, principala cauza de orbire la nivel mondial, insa afectiunea poate aparea si mai devreme. Operatia de cataracta este cea mai frecventa interventie chirurgicala din UE - anual, 4,2 milioane de europeni se opereaza de cataracta.

Topul atractiilor turistice din Bucovina. Vizitatorii fac easy-rafting pe Bistrita, se plimba cu caii pe munte si se dau cu cea mai lunga tiroliana din Romania

Turistii care-si petrec concediile in Bucovina nu au timp sa se plictiseasca. La Sucevita, in localitatea Palma, se gaseste cea mai lunga tiroliana din Romania. in Tara Dornelor se poate face rafting pe Bistrita. Iubitorii de drumetii au la dispozitie sute de trasee montane marcate pe care pot sa le parcurga pedestru, cu bicicleta sau masina de off-road.

Ziua 2 Romanian Roads Spre cetatea de scaun a Moldovei

De la Braila la Suceava, un traseu nu atat de romantic precum cel din prima zi, condiment de orasul Bacau in care cineva trebuie sa faca ceva destul de repede pentru a se putea circula prin el.

CFR Cluj urca la sefia clasamentului dupa cea mai categorica victorie pe teren propriu

Campioana CFR Cluj a obtinut victoria in fata lui Hermannstadt, fara sa forteze, cu 3-0, dupa ce multa vreme tabela incremenise la clasicul 1-0, cel mai dorit rezultat pentru Dan Petrescu si echipa din Gruia.

Umbrela de soare, cea mai la indemana solutie de umbrire pentru gradina, curte si terasa

Pentru gradina sau terasa, umbrelele sunt cele mai la indemana pentru a te proteja de soare cand te .

HOROSCOP. Luna AUGUST 2019 va fi cea mai romantica pentru aceste zodii

Aceste trei zodii vor avea o luna august romantica si plina de iubire. HOROSCOPBERBEC - Flirtezi mai mult ca niciodata. Esti romantica si carismatica si atragi atentia pe oriunde ai merge. Toti.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )