Libnet.ro
UNICEF

21:45

Zona euro a inregistrat inflatie negativa in septembrie, prima oara in sase luni

Antena3 Antena3,
Zona euro a inregistrat inflatie negativa in septembrie, prima oara in sase luni

Zona euro a inregistrat inflatie negativa in septembrie, pentru prima oara in ultimele sase luni, evolutie care surprinde analistii si amplifica presiunile asupra Bancii Centrale Europene BCE) pentru suplimentarea masurilor de stimulare. continuă pe Antena3

Germania a inregistrat inflatie negativa, pentru prima oara in opt luni

Germania a inregistrat inflatie anuala negativa in septembrie, pentru prima oara in opt luni, potrivit datelor preliminare publicate, marti, de biroul federal de statistica.

Zona euro a inregistrat inflatie negativa in septembrie, prima oara in sase luni

Zona euro a inregistrat inflatie negativa in septembrie, pentru prima oara in ultimele sase luni, evolutie care surprinde analistii si amplifica presiunile asupra Bancii Centrale Europene BCE) pentru suplimentarea masurilor de stimulare, transmite.

Inflatia in zona euro a revenit in teritoriu negativ in luna septembrie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a coborat la minus 0,1% in luna septembrie de la nivelul de plus 0,1% in luna august, revenind in teritoriu negativ dupa sase luni de crestere modesta, arata o estimare preliminara publicata miercuri de Oficiul european de statistica Eurostat).

Drapelul palestinian, arborat pentru prima oara la ONU

Drapelul palestinian va fi arborat, miercuri, pentru prima data la sediul ONU din New York, un eveniment cu puternica incarcatura simbolica menit sa marcheze o noua etapa catre un stat independent.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )