Libnet.ro
UNICEF

19:45

Inflatia in zona euro a revenit in teritoriu negativ in luna septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatia in zona euro a revenit in teritoriu negativ in luna septembrie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a coborat la minus 0,1% in luna septembrie de la nivelul de plus 0,1% in luna august, revenind in teritoriu negativ dupa sase luni de crestere modesta, arata o estimare preliminara publicata miercuri de Oficiul european de statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Zona euro a inregistrat inflatie negativa in septembrie, prima oara in sase luni

Zona euro a inregistrat inflatie negativa in septembrie, pentru prima oara in ultimele sase luni, evolutie care surprinde analistii si amplifica presiunile asupra Bancii Centrale Europene BCE) pentru suplimentarea masurilor de stimulare, transmite.

Zona euro a inregistrat inflatie negativa in septembrie, prima oara in sase luni

Zona euro a inregistrat inflatie negativa in septembrie, pentru prima oara in ultimele sase luni, evolutie care surprinde analistii si amplifica presiunile asupra Bancii Centrale Europene BCE) pentru suplimentarea masurilor de stimulare.

Germania: Numar record de imigranti in luna septembrie

Germania a primit, in septembrie, aproape 280. 000 de imigranti, depasind intr-o singura luna totalul inregistrat in 2015, si ar putea introduce noi masuri la frontiere pentru a face fata acestul aflux record, anunta AFP.

Numar record. Cati migranti au sosit in Germania in luna septembrie

Numarul migrantilor sositi in Germania in cursul lunii septembrie se cifreaza intre 270. 000 si 280. 000, depasind numarul inregistrat in intregul an 2014, a anuntat miercuri ministrul de interne al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )