Libnet.ro
UNICEF

18:45

Zona euro nu vrea sa reduca datoria Greciei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zona euro nu vrea sa reduca datoria Greciei

Ministrii de finante din zona euro si Fondul Monetar International FMI) au lansat, ieri, o noua incercare de a ajunge la o intelegere in privinta deblocarii transei de imprumut destinat Greciei, insa responsabilii europeni afirmau ca o noua reducere a datoriei elene nu este luata in calcul in acest moment, asa cum ar dori FMI. continuă pe Ziarul Bursa

Zona euro si FMI, aproape de un acord privind datoria Greciei

Reprezentanti ai UE si FMI s-au reunit, luni, la Bruxelles, pentru a discuta cu privire la reducerea datoriei Greciei. Ministrii de finante din zona euro, directorul general al Fondului Monetar International,.

Zona euro, progrese cu privire la reducerea datoriei Greciei

Ministrii de finante din zoua euro au discutat, sambata, despre o baza de negocieri cu FMI pentru a reduce datoria Greciei si au cazut de acord, anunta o sursa apropiata liderilor europeni.

Datoria Greciei ar putea fi redusa

Ministrii de finante din zona euro au avut, sambata o teleconferinta, si au cazut de acord in privinta unei baze de negocieri cu FMI asupra mijloacelor de a reduce datoria Greciei, a facut cunoscut o sursa europeana apropiata negocierilor, citata de AFP.

Zona euro si FMI, aproape de un acord privind datoria Greciei

Zona euro si Fondul Monetar International au incercat luni sa ajunga la un acord cu privire la modul in care se poate reduce datoria Greciei, inainte de ajutorul financiar inghetat de mai multe luni, informeaza AFP.

Presa germana: Creditorii internationali ar putea sterge partial datoria Greciei in 2015

Reprezentantii Zonei Euro au discutat saptamana aceasta la Paris despre posibilitatea de a sterge partial datoria Greciei in 2015, o masura considerata inevitabila de FMI si BCE, in conditiile actuale, relateaza in editiile de astazi Welt am Sonntag si Der Spiegel, citate de AFP, potrivit surselor de presa.

Presa germana: Creditorii internationali ar putea sterge partial datoria Greciei in 2015

Reprezentantii Zonei Euro au discutat saptamana aceasta la Paris despre posibilitatea de a sterge partial datoria Greciei in 2015, o masura considerata inevitabila de FMI si BCE, in conditiile actuale, relateaza in editiile de duminica Welt am Sonntag si Der Spiegel, citate de AFP.

Victor Ponta: Aderarea Romaniei la zona euro ramane un obiectiv fundamental

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, la sfarsitul intalnirii cu omologul sau slovac, Robert Fico, ca aderarea Romaniei la zona euro ramane un obiectiv important, insa tara trebuie sa fie pregatita.

Mario Draghi: BCE trebuie sa supervizeze toate bancile din zona euro

BCE trebuie sa supervizeze toate bancile din zona euro, a afirmat, ieri, presedintele Bancii Centrale Europene Mario Draghi, adaugand ca acele state ale UE care nu folosesc moneda comuna trebuie sa aiba posibilitatea de a participa la o supervizare comuna, transmit Reuters si Bloomberg, preluate de Agerpres.

Acord intre FMI si zona euro pentru a reduce datoria Greciei

Zona euro si Fondul Monetar International au cazut de acord in noaptea de luni spre marti sa reduca datoria Greciei la 124% din PIB pana in 2020, au anuntat surse europene, o decizie ce deschide calea deblocarii ajutorului financiar pentru Grecia, informeaza AFP.

Ungaria se solidarizeaza cu Slovacia, dupa ce zona euro a respins monedele aniversare de 2 euro slovace pe care apar doi sfinti

In ciuda tensiunilor politice dintre Ungaria si Slovacia, legate de numeroasa comunitate maghiara din Slovacia, cele doua tari s-au aliat impotriva zonei euro. Vicepremierul maghiar Zsolt Semjen, care face parte din coalitia Fidesz-KDNP aflata la putere, a anuntat printr-un comunicat ca este solidar cu demersul Slovaciei de a emite o moneda aniversara de 2 euro pe care apar Sfintii Chiril si Metodiu, scrie Politics. hu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )