Libnet.ro
UNICEF

06:15

Zonele din Bucuresti cu cei mai indisciplinati taximetristi Principalele abateri: refuzul cursei si umflarea pretului

Hotnews Hotnews,
 Zonele din Bucuresti cu cei mai indisciplinati taximetristi Principalele abateri: refuzul cursei si umflarea pretului

Centrul Vechi, Gara de Nord, Unirii sunt zonele din Capitala identificate de politistii locali, dupa numarul de amenzi aplicate, unde se afla cei mai multi taximetristi indisciplinati. continuă pe Hotnews

Care sunt cei mai bogati 10 oameni ai lumii la final de 2019: averea lor totala este de 3 ori mai mare decat PIB-ul Romaniei

Cu cateva zile inainte de finalul anului 2019, cei mai bogati 10 oameni ai lumii, conform clasamentului Forbes, au o avere totala estimata de peste 3 ori mai mare decat produsul intern brut al Romaniei in 2018.

HOROSCOP 2020. Racii vor avea unul dintre cei mai buni ani din viata lor, Varsatorii vor fi foarte creativi

Anul 2020 este pe cale sa apara si chiar si cei care nu sunt pasionati de astrologie nu pot sta departe de tentatia de a-si verifica, macar de curiozitate, predictiile pentru zodia in care s-au nascut si care sunt predispozitiile astrale ce urmeaza. Anul 2020 este plin de o activitate planetara intensa, multe surprize, redefiniri in relatii si oportunitati de cariera pentru toate zodiile.

Ionut Radu, in top 5 cei mai buni portari din Serie A intr-un sondaj al jurnalistilor italieni

Ionut Radu, portarul celor de la Genoa, a prins locul 5 intr-un clasament al celor mai buni goalkeeperi din Serie A, in ciuda faptului ca echipa sa de club se afla pe locurile de retrogradare.

Povestea unui bloc din Bucuresti. Marturiile unui preot de la Revolutie: Baiatului meu i-a trecut un glont pe la ureche

In centrul Capitalei, acolo unde lucesc seara de seara in luna decembrie luminitele de Craciun si panourile publicitare care de care mai impodobite de culori, la numarul 25 pe Bulevardul Nicolae Balcescu, se afla blocul Wilson, un imobil celebru al Bucurestiului, scena a mai multor episoade dureroase: Cutremurul din 1977 si Revolutia Romana.

PROGRAM MALLURI DE CRACIUN. Ce program au mallurile din Bucuresti dupa Craciun

Romanii care raman in Bucuresti de Craciun iau cu asalt mallurile in aceasta perioada a anului.

FOTOGALERIE Cum a evoluat transportul public din Bucuresti in ultimii 30 de ani: de la DAF-urile lui Halaicu, la Mercedes-urile lui Videanu si Otokarele lui Firea

In anii 80, Intreprinderea de Transport Bucuresti ITB) era a patra intreprindere de transport urban din lume, dupa marimea parcului auto, a suprafetei deservite si a numarului de angajati: avea 2. 500 autobuze, 800 tramvaie si 700 troleibuze si 35. 000 salariati. Din perioada respectiva, au ramas in memoria bucurestenilor autobuzele super-aglomerate care transportau muncitorii la fabrica si tramvaiele care treceau printr-un tunel de zapada, in iernile aprige.

PROGRAM MALLURI DE CRACIUN. Ce program au mallurile din Bucuresti de Craciun

Romanii care raman in Bucuresti de Craciun iau cu asalt mallurile in aceasta perioada a anului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )