Libnet.ro
UNICEF

12:45

ALDE incepe razboiul impotriva lui Ludovic Orban. Vrea dezbateri in Parlament pe legea bugetului si un PNDL 3

Antena3 Antena3,
ALDE incepe razboiul impotriva lui Ludovic Orban. Vrea dezbateri in Parlament pe legea bugetului si un PNDL 3

Presedintele organizatiei judetene a ALDE Giurgiu, deputatul Toma Petcu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca si-ar fi dorit dezbateri in Parlament pe legea bugetului si crearea unui PNDL 3, dar este multumit ca in noul buget este pastrata pentru judetul Giurgiu finantarea pentru refacerea podului de la Gradistea si a primit asigurari din partea ministrului Transporturilor vor fi realizate investitii la Dunare. continuă pe Antena3

Ludovic Orban confirma totul: Daca vor vrea, parlamentarii demisionari din Pro Romania vor fi primiti in PNL

Ludovic Orban sustine ca parlamentarii care au demisionat de la Pro Romania au fost decisivi in formarea Guvernului pe care il conduce si ca acestia provin din zona de centru-dreapta, iar daca vor vrea, pot sa se alature PNL.

Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor. La cati ani vor putea iesi la pensie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul Romaniei intentioneaza sa creasca varsta de pensionare a politistilor, intrucat in ultimii ani mai multe cadre din Ministerul Afacerilor Interne s-au pensionat la varste cuprinse intre 40 si 45 de ani si beneficiaza de pensii uriase. Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor Ludovic Orban .

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului: Avem responsabilitatea sa se faca dreptate Avem datoria sa nu permitem niciunei puteri politice sa mai actioneze impotriva cetatenilor

Romania de astazi, atasata valorilor democratiei, este un bun castigat cu suferinta si jertfa eroilor si martirilor, a spus seful guvernului, Ludovic Orban, cu ocazia Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania, 21 decembrie, si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii, 22 decembrie. Orban a subliniat ca avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate, iar societatea romaneasca sa cunoasca adevarul, pentru ca sunt raspunsuri prea mult timp asteptate de romani.

LUDOVIC ORBAN: and Avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate

Premierul Ludovic Orban a afirmat in mesajul transmis cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii ca avem datoria sa omagiem memoria celor care au pus libertatea mai presus de propria viata pentru ca Romania sa renasca, informeaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate

Premierul Ludovic Orban a afirmat in mesajul transmis cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii ca avem datoria sa omagiem memoria celor care au pus libertatea mai presus de propria viata pentru ca Romania sa renasca, informeaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Sunt multumit de ministrii nostri

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Timisoara, ca daca este posibil, PNL va declansa procedurile pentru alegerile anticipate, dar nu se joaca cu soarta Romaniei. El a spus ca, personal, este multumit de ministrii din guvernul pe care il conduce. Toti ministrii sunt de dimineata pana noaptea alaturi de mine si activitatea lor ma face sa fiu multumit, a afirmat el, potrivit News. ro.

Alocatii dublate, dar fara bani de la buget. Ludovic Orban, adevarul despre majorarea indemnizatiilor pentru copii

Premierul a anuntat ce se va intampla cu alocatiile copiilor, avand in vedere ca a fost vehiculata, in ultima perioada, o gaura imensa in bugetul de stat. Ludovic Orban a explicat ce se va intampla cu indemnizatiile copiilor si a spus adevarul despre o posibila majorare a acestor venituri. Alocatii dublate, dar fara bani de .

LUDOVIC ORBAN: Investitiile in cursul acestui an cresc la peste 50 de miliarde

Premierul Ludovic Orban anunta ca in proiectul de buget pentru anul viitor sunt alocati 50 de miliarde de lei pentru investitii, suma incluzand banii necesari unor proiecte de infrastructura, informeaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Dublarea alocatiilor forteaza bugetul

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul PSD de crestere a alocatiilor este un populism ieftin.

Ludovic Orban, dezamagit de cat se fura in Romania, legal: Avem cea mai mare evaziune

In contextul in care s-au sesizat tot mai multe minusuri in legatura cu banii de la buget in ultimele luni, Ludovic Orban a adus in discutie problema evazionistilor fiscali din Romania. in opinia premierului, tara noastra se confrunta de ceva timp cu un val important de evaziune fiscala si totul pleaca de la TVA sau, .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )