Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interviu de colectie cu Cristina Topescu si Andrei Gheorghe: Romanii isiaplauda eroii cu o singura conditie - sa fie morti

Adevărul Adevărul,
Interviu de colectie cu Cristina Topescu si Andrei Gheorghe: Romanii isiaplauda eroii cu o singura conditie - sa fie morti

In memoria Cristinei Topescu, care a murit la 59 de ani, a fost publicat pe YouTube un interviu realizat de jurnalista cu omul de radio Andrei Gheorghe, care astazi ar fi implinit 58 de ani. continuă pe Adevărul

Ce spune doctorul Cristian Andrei despre boala care a macinat-o pe Cristina Topescu. Cum se manifesta depresia

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Informatia a fost confirmata de politie si de catre seful Ambulantei din Bucuresti. Ce spune doctorul Cristian Andrei despre boala care a macinat-o pe Cristina Topescu Printre primii care .

VIDEO Cristina Topescu - ultimul interviu la TVR 1, despre Revolutia din 1989

TVR1 a prezentat ultimul interviu realizat cu jurnalista Cristina Topescu, in data de 22 decembrie 2019, in care aceasta povesteste cum a trait Revolutia din 1989. in interviul acordat jurnalistei TVR Camelia Csiki, Cristina Topescu povesteste cum a fost eliberata din inchisoare pe 19 decembrie 1989 si cum a iesit pe strazi alaturi de fratele ei.

Cristina Topescu a murit. Ce marturisire i-a facut jurnalista tatalui ei, la primul interviu pe care i l-a luat

Prezentatoarea Cristina Topescu a murit, la doar 59 de ani. Anuntul a fost facut duminica seara, de surse din apropierea familiei. intr-un interviu cu tatal ei, realizat la Antena 3, jurnalista marturisea ca suferea atunci cand televiziunea i-l rapea pe celebrul comentator sportiv, Cristian Topescu.

De ce nu ar fi putut sa se sinucida Cristina Topescu. Ce a dezvaluit acum un psiholog despre starea ei

De la anuntul decesului jurnalistei Cristina Topescu, multa lume si-a pus intrebarea daca este vorba despre un suicid sau daca altele au fost cauzele decesului. Psihologul Lorena Diaconescu a incercat sa explice care ar fi motivele reale ale disparitiei premature a jurnalistei. De ce nu ar fi putut sa se sinucida Cristina Topescu intr-un interviu .

Cu ce afectiune se lupta Cristina Topescu. A povestit chiar ea despre calvarul prin care trecea de multi ani

A murit la 59 de ani, fiind gasita fara suflare pe 12 ianuarie 2020 in casa in care locuia. Primele informatii arata o moarte naturala, in somn. Cu ce afectiune se lupta jurnalista? Povestea a fost spusa chiar de ea, intr-un interviu acordat Sandei Nicola. Cu ce afectiune se lupta jurnalista Cristina Topescu? in ultimii .

Visul pe care nu l-a putut realiza Cristina Topescu: Mi-am dorit. Nu am fost lasata

Cristina Topescu a dezvaluit, intru-un interviu, regretul pe care l-a avut pentru ca nu a putut sa isi indeplineasca un vis.

Cristina Topescu suferea de o afectiune inspaimantatoare! A povestit totul chiar ea! Aveam senzatia ca ma sfarsesc, ca ma duc!

Jurnalista Cristina Topescu a vorbit, intr-un interviu acordat Sandei Nicola, despre o afectiune inspaimantatoare cu care s-a confruntat mult timp.

Cum si-a castigat existenta Cristina Topescu: Nu-mi plac oamenii care asteapta de la altii

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Tango, Cristina Topescu marturisea ca a inceput sa-si castige singura existenta inca de la varsta de 18 ani. Aceasta a explicat ca a fost nevoita sa faca traduceri de filme pentru a castiga bani.

Cristina Topescu, adevarul despre singuratate: Ma consolez uneori cu gandul ca numai oamenii puternici pot trai si singuri. Ei nu fac compromisuri, nu se resemneaza in relatii mediocre

Cristina Topescu a trait si a murit singura, inconjurata doar de cainii iubiti. intr-un interviu pentru Formula AS, vedeta vorbea despre singuratate.

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )