Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Cu PSD la butoane NU se mai putea. investirea Guvernului Orban, o mare realizare (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Cu PSD la butoane NU se mai putea. investirea Guvernului Orban, o mare realizare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Braila, ca avem motive sa privim cu optimism, dupa ce PSD a plecat de la guvernare. Seful statului a spus, inca, ca social-democratii raman un adversat . continuă pe B1

Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat, luni seara, prima sedinta a guvernului Orban. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, de la Palatul Cotroceni, Executivul liberal s-a reunit la Palatul Victoria intr-o.

Klaus Iohannis, mesaj la prima sedinta a Guvernul Orban: Va fi foarte greu de construit bugetul. PSD a depasit oricine imaginatie

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la sedinta Guvernului Orban. Acesta a subliniat ca este foarte bucuros ca noul Guvern va aborda fronta problemele cu care se confrunta.

Klaus Iohannis, mesaj transant la prima sedinta a Guvernul Orban: Va fi foarte greu de construit bugetul pe anul viitor. PSD a depasit orice imaginatie

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la sedinta Guvernului Orban. O spun foarte deschis ca respir usurat ca avem un nou Guvern care acum chiar este hotarat sa se implice pentru romani,.

Componenta Guvernului Orban. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei, in urmatoarea componenta: Prim-ministru- Ludovic Orban .

Serban Nicolae, apel catre pesedisti inaintea votului la investirea Guvernului Orban

Senatorul PSD Serban Nicolae face un apel catre colegii sai de partid sa nu voteze pentru investirea Guvernului Orban, spunand ca tradarea celor care ne-au incredintat reprezentarea lor si guvernarea tarii ramane cel mai abject stigmat pe fruntea oricui.

MARIAN ANDRONACHE (PMP): investirea Guvernului Orban, o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari de dupa 1989

Investirea Guvernului Orban a fost o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari dupa 1989 si a incheiat criza politica, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PMP si lider judetean al filialei Suceava a partidului, Marian Andronache.

Reactiile presei internationale dupa investirea Guvernului Orban. Pune capat unei crize politice care a intarziat formarea Comisiei Europene

Investirea Guvernului Orban e considerata de presa internationala un semn ca in curand se va incheia si procesul de completare al Comisiei Europene, in conditiile in care doar din Romania se mai asteapta o propunere de comisar european.

Motivul pentru care Klaus Iohannis a venit la sedinta Guvernului Orban: Se va transa o problema importanta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, la prima sedinta oficiala a Guvernului Orban, ca a participat la intalnireaExecutivului la invitatia prim-ministrului. Seful statului a adaugat ca.

Klaus Iohannis: in ultimii 30 de ani, Romania nu s-a dezvoltat mai mult si mai bine din cauza PSD. O spun direct

Premierul Ludovic Orban si ministrii din Cabinetul sau au depus juramantul, luni seara, in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Cotroceni, ca le.

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )