Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai bun job din lume: ghidul Michelin angajeaza inspectori de restaurante

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai bun job din lume: ghidul Michelin angajeaza inspectori de restaurante

Ghidul Michelin a anuntat recent ca scoate la concurs un post de inspector pentru restaurantele din orasul New York. Detalii insolite despre acest loc de munca, despre care pasionatii de gastronomie spun ca reprezinta cel mai bun job din. continuă pe Wall-Street Ro

L'Equipe: Pep Guardiola, cel mai bun antrenor din lume - Mircea Lucescu ocupa locul 35 in acest clasament

Spaniolul Pep Guardiola, actualul manager al echipei Manchester City, este cel mai bun antrenor in activitate din fotbalul mondial, conform unui clasament stabilit de cotidianul francez L'Equipe, in care romanul Mircea Lucescu figureaza pe locul 35.

Pep Guardiola, ales cel mai bun antrenor din lume. Ce loc ocupa Mircea Lucescu

Intr-un clasament realizat de cotidianul francez L'Equipe, Pep Guardiola a fost ales cel mai bun antrenor in activitate din lume, potrivit Agerpres. Cea mai buna perioada pentru Guardiola a.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics Co. , cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat, ieri, cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani, datorita performantelor solide ale diviziei care produce chipuri de memorie, informeaza AFP.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat joi cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani.

Economia Marii Britanii a crescut in primul trimestru cu 0,3%, cel mai slab ritm din ultimul an

Produsul intern brut PIB) al Marii Britanii a crescut in primul trimestru din acest an cu 0,3% fata de trimestrul anterior, cel mai slab ritm din ultimul an, in conditiile in care votul pro-Brexit de anul trecut incepe sa afecteze masivul sector britanic al serviciilor, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul britanic pentru Statistici Nationale, citate de Reuters.

Mitul din spatele celui mai negru copil din lume: Exista sau nu? Adevarul a iesit la iveala! (FOTO)

Imaginile care au circulat recent pe Internet a ingrozit pe toata lumea. Ceea ce se spune a fi cel mai negru copil din lume, nascut in Africa, nu este decat o papusa. Ochii complet negri, fara ci.

Unde sunt cele mai scumpe locuinte din lume

Locuintele de lux din Monaco au devenit cele mai scumpe din lume. Potrivit Bloomberg, proprietatile le-au depasit si pe cele din Hong Kong, potrivit news. ro. Valoarea proprietatilor prime din principat a.

Acesta este cel mai sigur loc din avion. FOTO in articol

O echipa de experti a realizat un studiu, in anul 2007, asupra sigurantei de la bordul aeronavelor, indicand locurile care au cel mai ridicat nivel de siguranta. Potrivit huffingtonpost. com, studiul a.

EXCLUSIV RL WEEKEND PLUS: Afacerea Murzuk, cel mai mare tun din istoria Romaniei

In istoria post-comunista a Romaniei, plina de privatizari frauduloase si falimente rasunatoare, o decizie din 1993 luata de guvernul Vacaroiu a adus, de departe, cea mai mare paguba pentru economia tarii, privind retroactiv. Este vorba de vanzarea pe o suma infima a unui zacamant petrolier de zeci de miliarde de euro din prolificul bazin Murzuk din Libia, pe care regimul Ceausescu ni-l lasase mostenire.

Simona Halep, in semifinalele turneului de la Stuttgart, dupa cel mai bun meci al sau din 2017. Romanca poate juca finala cu Sarapova

Simona Halep s-a calificat in penultimul act al turneului de la Stuttgart, dupa ce a invins-o categoric pe adversara sa, Anastasija Sevastova. Romanca s-a impus fara probleme, scor 6-3, 6-1,.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )