Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai fericite mioare sunt la Bistrita. Ciobanul care le face iarna cald in saivan cu propria lor lana

Adevărul Adevărul,
Cele mai fericite mioare sunt la Bistrita. Ciobanul care le face iarna cald in saivan cu propria lor lana

Un cioban din Bistrita-Nasaud le asigura confortul pe timp de iarna mioarelor de care are grija cu ajutorul propriei lor lani. Acesta refuza sa arunce lana, iar de valorificat nu poate fi vorba, asa ca a ales de mai bine de un deceniu sa capitoneze saivanul in care oile isi petrec iarna. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Cele mai puternice femei din zodiac

Dintre cele 12 zodii, sunt unele doamne si domnisoare ce sunt declarate a fi cele mai puternice. Afla din topul de mai jos daca te numeri printre ele. Taur Femeia Taur este cea mai puternica.

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania.

Cele mai bune bancuri cu vanatori si pescari. Un politist, catre singurul peste pe care l-a prins: Spune unde sunt ceilalti!

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele care au ca personaje principale vanatorii si pescarii. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune asemenea bancuri.

Isarescu: Inflatia va continua tendinta descendenta catre 3,5%. Acum sunt scaderile cele mai pronuntate

Inflatia isi va continua scaderea, in urmatoarele luni, catre nivelul de 3,5%, in aceasta perioada avand loc cele mai pronuntate scaderi, a declarat marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu, precizand ca tendinta va continua si anul viitor.

Barclays, Lloyds si Banco BPM - cele mai slabe rezultate la testele de stres

Autoritatile europene de reglementare au efectuat cel mai dificil test al modului in care bancile reziliente sunt afectate de socuri precum scaderea obligatiunilor italiene si consecintele economice ale Brexit-ului, potrivit Bloomberg.

Zodiile care fac cele mai bune perechi. Cu ele trebuie sa ai o relatie!

Daca ai tot incercat sa ai o relatie amoroasa fericita si stabila, dar ai tot eluat, probabil e de vina zodia partenerului ales. Astrele influenteaza nativii si ii face compatibili sau incompatibili. iti prezentam mai jos zodiile care fac cele mai bune perechi:.

Partiile din Poiana Brasov, dotate cu cele mai moderne instalatiiexistente in lume pentruproducerea zapezii artificiale

Doua dintre cele mai performante si moderne tunuri de zapada la nivel mondial vor produce in acesrt sezon pe partiile din Poiana Brasov. Acestea au fost livrate astazi administratorilor domeniului schiabil si vor fi instalate pe partii.

Doua dintre cele mai moderne tunuri de zapada au ajuns in Poiana Brasov

Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada la nivel mondial) tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov. Este vorba despre un tun model TF10 si un tun model TR8, tunul model TR8 fiind o premiera.

Unul dintre cele mai importante drumuri judetene din Buzau, care face legatura cu Braila, va intra in reabilitare

Este vorba despre despre Drumul Judetean 203K, tronsonul ce porneste de la Vadu Pasii, trece prin comunele de campie Sageata, Robeasca si ajunge la Jirlau, in judetul Braila. Soseaua va fi modernizata cu bani europeni, iar autoritatile spera ca lucrarile vor incepe la primavara.

SUA coplesesc Iranul - cele mai dure sanctiuni din istorie

SUA au impus Iranului astazi cele mai dure sanctiuni din istorie, dupa un val de proteste in Iran, scrie BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )