Libnet.ro
UNICEF

13:15

Crazy Bout You (Silver Lining), cea mai noua piesa Jessie J |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Crazy Bout You (Silver Lining), cea mai noua piesa Jessie J |AUDIO

Pe internet a scapat o noua piesa de la frumoasa cantareata britanica Jessie J. Piesa se numeste Crazy Bout You si este compusa de Diane Warren. Crazy Bout You este tema principala a filmului Silver Linings Playbook, in care joaca actori precum Bradley Cooper, Jennifer Lawrence si Robert Di Niro. Filmul a avut premiera la [. continuă pe Devorator Monden

Afla care este cea mai noua metoda de a face contrabanda cu tigari

Politistii bucuresteni care au perchezitionat, vineri, un centru comercial din cartierul bucurestean Giulesti au gasit o catacomba in care erau ascunse mai multe baxuri de tigari de contrabanda, informeaza.

Miercurea Ciuc: Azi s-a inregistrat cea mai SCAZUTA temperatura din aceasta toamna.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus 6 grade Celsius, a fost inregistrata sambata dimineata la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax, citand un meteorolog. Cu o singura exceptie, la Odorheiu Secuiesc, meteorologii din Harghita au consemnat minime negative, bruma la sol si ceata. Astfel, la Toplita au fost minus 3,3 grade Celsius, la Joseni minus 3 grade, iar la statia de pe Varful Bucin a fost inregistrata o minuma de minus un grad Celsius. Temperatura minima cea mai .

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va disponibiliza 10.000 de angajati la nivel mondial

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, va desfiinta aproximativ 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, scrie Bloomberg. Decizia vine ca urmare a restrangerii activitatilor de trading, multe dintre concedieri.

Cea mai mare banca din Elvetia va desfiinta 10.000 de locuri de munca la nivel mondial

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va desfiinta pana la 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, dintr-un total de 63. 250, mai ales din cauza restrangerii activitatilor de trading, a declarat o sursa.

Are 105 ani si este fascinata de internet. Ea este cea mai batrana utilizatoare a Facebook

O americanca in varsta de 105 este, neoficial, cea mai batrana utilizatoare a Facebook-ului. Femeia, care a implinit onorabila varsta luna aceasta, nu a primit titlul pentru simplul motiv ca reteaua de.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna: - 6 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus 6 grade Celsius, a fost inregistrata, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, transmite corespondentul Mediafax. Meteorologul Gyorfi.

Berea cea mai TARE din lume are o concentratie de 65% alcool

Ce nume mai potrivit, ar putea fi dat, pentru cea mai tare bere din lume, decat Armageddon. Cu siguranta ti-ar aduce sfarsitul zilelor daca o bei in cantitati prea mari. Concentratia de alcool din aceasta.

in doi ani de zile cea mai puternica armata a lumii se va dota cu ARME cu LASER. Inamicii nu au nicio sansa

Cu siguranta aceste achizitii nu prevestesc vremuri de pace. Daca Iranul tot ameninta cu armele nucleare, cea mai puternica armata din lume, cea a SUA, va fi dotata cu arme cu laser in mai putin de doi ani de.

Facebook a inregistrat cea mai mare crestere zilnica a actiunilor

In sedinta de miercuri actiunile au deschis cu 19. 13 dolari, iar la incheierea sedintei au ajuns la 23. 23 dolari, dupa ce au avut un maxim de 24. 25 dolari. A fost cea mai mare crestere zilnica a valorii.

Facebook a inregistrat cea mai mare crestere zilnica a actiunilor

In sedinta de miercuri actiunile au deschis cu 19. 13 dolari, iar la incheierea sedintei au ajuns la 23. 23 dolari, dupa ce au avut un maxim de 24. 25 dolari. A fost cea mai mare crestere zilnica a valorii.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3359 seconds )