Libnet.ro
UNICEF

17:00

Declaratia care ii da fiori lui Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Declaratia care ii da fiori lui Ludovic Orban

Viorica Dancila declara razboi total Guvernului Orban si face apel la parlamentarii PSD sa nu fie in plenul parlamentului, luni, cind premierul desemnat cere votul de investitura. Vom lupta cu toate. continuă pe Antena3

Daca PSD blocheaza instalarea guvernului Orban, Viorica Dancila nu mai pupa turul al doilea!

Din fericire, mai sunt oameni responsabili in PSD. S-a vazut la votul de la audierea ministrilor desemnati, cand doar trei au fost respinsi de comisii, multi parlamentari din PSD au ignorat directiva conducerii si au votat pentru validarea ministrilor in comisiile de specialitate. Deputatul PSD de Cluj, Cristina Burciu, a anuntat ca va vota guvernul Orban. Paul Stanescu a declarat si dansul ca Romania trebuie sa aiba un guvern stabil.

Ludovic Orban, dupa a treia tentativa a premierului demis de a nominaliza un comisar european: Asta mi se pare inca o obraznicie a doamnei Dancila

Ludovic Orban, premierul desemnat de presedintele Iohannis, a catalogat drept obraznicie tentativa primului-ministru demis Viorica Dancila de a face o a treia propunere de comisar european din partea.

Ludovic Orban: E o obraznicie din partea doamnei Dancila sa faca a treia propunere de comisar european

Premierul propus Ludovic Orban a facut declaratii dupa audierea ministrilor in Parlament. Orban a spus ca Dancila nu mai are in acest moment nicio calitate pentru a propune un comisar european. A fost.

Viorica Dancila citeaza din Biblie in pragul alegerilor: Vechiul si Noul Testament spun ca in pomul care face roade nu arunci cu pietre

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, miercuri, la Zalau, ca parlamentarii care vor vota luni Executivul Orban vor vota impotriva dezvoltarii tarii si vor trebui sa raspunda in fata romanilor cand.

Rusinea pe care a patit-o Viorica Dancila, intr-o comuna din judetul Salaj. Un cetatean a taxat-o dur

Premierul demis Viorica Dancila a efectuat o vizita, miercuri, in comuna Buciumi, din judetul Salaj. in cadrul evenimentului, oficialul a purtat o discutie cu un localnic, ce a taxat-o dur, punand-o intr-o postura rusinoasa. Viorica Dancila, postura rusinoasa. Un cetatean din Salaj a taxat-o dur Ziua de miercuri a fost marcata de vizita Vioricai Dancila .

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

Viorica Dancila si-a facut deja planurile pentru dupa alegeri. Nu voi fi somera. Pot face performanta!

In ciuda speculatiilor aparute conform carora premierul demis, ar putea fi somera dupa incheierea alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila ofera asigurari clare ca nu se va intampla acest lucru. Aleasa formatiunii social-democrate pentru cursa prezidentiala din acest an este convinsa ca nu va ramane fara loc de munca dupa finalul lunii noiembrie. Viorica Dancila a participat .

Viorica Dancila explica de ce nu vorbeste niciodata in limba engleza

Premierul demis, Viorica Dancila, a explicat vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, care este motivul pentru care nu vorbeste in engleza, atunci cand se afla in afara granitelor.

VIORICA DANCILA: Nu am avut timp sa ma gandesc la locul de munca

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Timisoara ca nu a avut timp sa se gandeasca la un loc de munca, pentru cand nu va mai fi premier al Romaniei, dar s-a declarat convinsa ca isi va gasi si va face performanta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )