Libnet.ro
UNICEF

19:45

Gazul pentru exterminarea rozatoarelor din camp care a ucis trei oameni, la Timisoara. Degajaun miros specific decarbid sau usturoi

Adevărul Adevărul,
Gazul pentru exterminarea rozatoarelor din camp care a ucis trei oameni, la Timisoara. Degajaun miros specific decarbid sau usturoi

Delicia Gastoxin este o substanta destinata combaterii daunatorilor cerealelor depozitate si a rozatoarelor mari in culturile de camp. continuă pe Adevărul

Lista celor mai mari companii din lume care nu au facut inca profit

Pandora Radio, Tesla si Uber fac parte dintr-o lista, realizata de firma forward2me, a celor mai mari si cunoscute companii din lume care nu au facut inca profit, potrivit Mediafax. Fondata in urma cu 19 ani, Pandora a inregistrat o cifra de afaceri de 1,47 miliarde de dolari anul trecut, dar inca nu a facut profit.

Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu cei doi hoti. Nimeni nu a intervenit VIDEO

O femeie din Timisoara le-a venit de hac unor hoti! Scenele incredibile dintr-un magazin au facut inconjurul tarii. Iata cum reuseste femeia sa se lupte cu eisi cum nimeni nu intervine, preferand sa se lupte la bataie ca la masini straine! Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu doi hoti VIDEO Scene uluitoare .

Copil de 3 ani, din Vaslui, care a suferit arsuri grave pe 65% din corp, transferat la Bucuresti

Un copil de trei ani din Vaslui, care a suferit arsuri pe 65% din corp, dupa ce au cazut peste el haine in flacari, a fost operat la Spitalul de Pediatrie din Iasi si va fi dus cu elicopterul, sambata, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, starea lui fiind extrem de grava, scrie Mediafax.

Patronul firmei responsabile pentru deratizarea ucigasa din Timisoara, arestat preventiv pentru 30 de zile

Patronul firmei care a efectuat dezinsectia in blocul de pe strada Mioritei din Timisoara, din cauza careia doi copii si mama unuia dintre acestia au decedat, a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzatia.

Klaus Iohannis: Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie trebuie desfiintata. Se poate transforma prea usor in ceva cu care se poate incerca un control neconstitutional asupra magistratilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat marti, in cadrul dezbaterii, de la Biblioteca Centrala, raspunzand la o intrebare a jurnalistului B1 TV Silviu Manastire, ca isi mentine opinia privind desfiintarea Sectiei pentru.

Acord istoric in Chile pentru schimbarea Constitutiei din timpul dictaturii Pinochet.

Partidele politice din Chile au ajuns la un acord istoric in parlament pentru organizarea unui referendum in aprilie 2020 cu privire la o noua Constitutie, care o va inlocui pe cea din timpul dictaturii lui Augusto Pinochet, in speranta iesirii din criza sociala care afecteaza tara de aproape o luna, relateaza AFP.

Firma responsabila pentru deratizarea ucigasa din Timisoara a actionat chiar luni dimineata la o gradinita privata din oras. Ne-am speriat si am evacuat institutia

Firma responsabila pentru deratizarea ucigasa de la Timisoara a actionat, luni,si la o gradinita privata din Timisoara. Directoarea institutiei a aflat din presa despre problemele societatii. Fe.

Japonezii au finalizat constructia stadionului pentru Jocurile Olimpice din 2020

Lucrarile de constructie a noului Stadion National din Tokyo, gazda principala a Jocurilor Olimpice .

Bursadecartuse.ro - singura platforma online din Europa care te pune in contact cu cei mai mari producatori (p)

Bursadecartuse. ro este un proiect unic in industria de printing din intreaga Europa, fiind singura platforma care stabileste o legatura directa, fara intermediari, intre marii producatori globali,.

Productia de furaje, o oportunitate pentru companiile romanesti din sectorul agricol

Productia de furaje din Uniunea Europeana raportata la cererea locala a scazut anul trecut, in comparatie cu anii precedenti, ca urmare a secetei, conform Comisiei Europene. Impactul lipsei de apa din sol a fost semnificativ si la nivel global, influentand oferta mondiala de furaje.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )