Libnet.ro
UNICEF

00:07

IN 4 IULIE: Vladimir Putin, primit de Papa Francisc in audienta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 4 IULIE: Vladimir Putin, primit de Papa Francisc in audienta

Papa Francisc urmeaza sa-l primeasca la 4 iulie, la Vatican, pe presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat joi Vaticanul intr-un scurt comunicat, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Papa Francis il va primi la Vatican pe Vladimir Putin. Cand va avea loc intalnirea

Papa Francisc il va primi la Vatican, pe 4 iulie, pe presedintele rus Vladimir Putin, potrivit unui comunicat al Sfantului Scaun, transmis de AFP. Pot confirma ca Sfantul Parinte il va primi in audienta.

Papa Francisc il va primi la Vatican pe Vladimir Putin / Este prima intalnire dupa semnarea aliantei dintre ortodocsii rusi si catolici in fata islamismului din Orientul Mijlociu

Papa Francisc il va primi in 4 iulie la Vatican pe presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat joi Sfantul Scaun, potrivit AFP. Va fi a doua intalnire a Suveranului Pontif si a liderului de la Kremlin si prima dupa intalnirea istorica dintre Patriarhul Kirill si Papa Francisc.

Cine este omul care a fost imbratisat calduros de Papa Francisc - VIDEO

Papa Francisc a vorbit cu mare emotie despre romani si despre tara noastra, in fata a mii de oameni adunati la Vatican la audienta generala. L-a impresionat foarte mult pe Suveranul Pontif rugaciunea.

VIDEO Papa Francisc la Blaj: cum s-a incheiat ultima zi in Romania

Papa Francisc a vizitat Romania intre 31 mai si 2 iunie. in ultima zi a fost in Blaj, unde s-a intalnit si cu comunitatea roma din oras. Papa Francisc a incheiat vizita de trei zile in.

Papa Francisc, declaratii in Piata San Pietro despre vizita sa in Romania (VIDEO)

Papa Francisc si-a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in Romania. Potrivit preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei.

Daea, dupa ce s-a laudat ca l-a salvat pe Papa Francisc de grindina: Ordinul e dat de situatia radarelor pe care le percepe fenomenul si gravitatea lui (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a laudat zilele trecute sistemul antiracheta si a aratat ca au fost lansate in jur de 1. 000 de rachete. intrebat daca el a oprit grindina pentru Papa Francisc, Daea a raspuns.

IN TIMPUL AUDIENTEI SALE SAPTAMANALE: Papa Francisc a vorbit despre vizita in tara noastra

Papa Francisc a vorbit, astazi, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in tara noastra, in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza vaticannews. va.

Papa Francisc mi-a semnat tricoul Echipei Nationale a Romaniei - Suveranul Pontif a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in tara noastra (VIDEO)

Papa Francisc si-a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in Romania. La ceremonie a fost prezenta si o delegatie din tara noastra. Printre acestia.

Papa Francisc a vorbit la Vatican, despre vizita in Romania. Ce a spus Suvernaul Pontif

Papa Francisc a vorbit miercuri, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in Romania in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza.

Petre Daea sustine ca a oprit grindina pentru Papa Francisc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca sistemul antigrindina a functionat destul de bine si ca saptamana trecuta, cand Papa Francisc a Vizitat Romania, acestea au oprit grindina. intrebat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )