Libnet.ro
UNICEF

16:31

Ce lucratori le lipsesc firmelor din Romania cel mai mult

Hotnews Hotnews,
 Ce lucratori le lipsesc firmelor din Romania cel mai mult

Lucratorii necalificati sunt categoria principala care le lipseste in prezent firmelor din Romania, in diverse domenii, la nivel national, potrivit datelor ofciale publicate luni de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Hotnews

Alimentele care te ingrasa cel mai mult

Nutritionistii au cazut de acord ca aceste alimente te pot ingrasa cel mai mult vara, asa ca ele trebuie consumate in cantitati mici si nu foarte des, potrivit csid. ro. - Carnea la gratar: 500.

FOTO Un cor de copii din China, prezent pentru prima data la Iasi: Cel mai mult le-a placut la Palatul Culturii

Cu ocazia celei de-a cincea editii a Festivalului Concurs Coral International pentru Tineret Gavriil Musicescu, printre cele 30 de coruri participante s-a aflat si unul din Republica Populara Chineza. Cei 25 de micuti au cantat in biserici din Iasi, dar si pe scena din centrul orasului.

VIDEO Saber Guardian 2017 - Cel mai amplu exercitiu militar al ultimelor decenii in Romania: Peste 25.000 de militari condusi de SUA se vor antrena in Romania, Bulgaria si Ungaria

Circa 25. 000 de militari din 23 de tari aliate NATO si partenere vor participa, in perioada 11-20 iulie, la exercitiul multinational Saber Guardian 2017 SG17), condus de Fortele Terestre ale Statelor Unite din Europa USAREUR), care se va desfasura pe teritoriile Bulgariei, Romaniei si Ungariei. Seria de exercitii militare vor consemna cel mai amplu astfel de eveniment din Romania ultimilor decenii.

25.000 de militari participa la cel mai mare exercitiu organizat in Romania in anul 2017

000 de militari participa, incepand de marti, la Saber Guardian 2017 SG17), acesta fiind cel mai amplu exercitiu desfasurat, in anul 2017, in regiunea tarii noastre.

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Andreea Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii pe probleme de vaccinare, sustine ca dozele achizitionate recent de minister vor acoperi pe deplin necesarul si ca pana la sfarsitul acestei luni va fi distribuita medicilor de familie o cantitate suplimentara de 420. 000 de doze de vaccin BCG, care va asigura necesarul pentru o perioada de cel putin un an, iar de luni vor fi livrate peste 330. 000 de doze de vaccin ROR, potrivit News. ro.

Presedinta UNJR, Dana Garbovan, critica declaratiile ambasadorilor straini despre Justitia din Romania: DNA-ul a ajuns in aceasta criza pentru ca autoritatile statului si-au bazat inactiunea pe declaratiile laudative ale ambasadelor

Presedinta Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Girbovan, considera ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) este in criza din cauza ca autoritatile statului au evitat si ezitat prea mult sa isi exercite efectiv rolul de verificare si control, bazandu-si inactiunea pe declaratiile laudative ale ambasadorilor.

Mervyn King: Gestionarea economiei inseamna mai mult decat controlarea inflatiei

Gestionarea economiei presupune mai mult decat atingerea unei tinte privitoare la inflatia preturilor de consum, sustine Mervyn King fostul guvernator al Bancii Angliei, in cartea Sfarsitul alchimiei: banii, bancile si viitorul economiei mondiale.

Cum sa faci cel mai gustos porumb! Asta este ingredientul secret

A venit vara si deci este si timpul porumbului fiert. Pentru a avea parte de cel mai gustos porumb fiert click pofta buna iti recomanda cateva mici trucuri. Ingrediente: 6-8 buc. porumb de lapte,.

Cel mai bogat consilier al lui Klaus Iohannis are sase apartamente, din care unul in New York

Declaratiile de avere actualizate recent pe site-ul Administratiei Prezidentiale arata ce apartamente, terenuri sau depozite bancare au consilierii presedintelui Klaus Iohannis. Astfel, cel mai bogat consilier este.

Sef de Consiliu Judetean, la munca in camp: Vasile Iliuta, cel mai bogat fermier din Baragan

Dupa ce ce pleaca de la birou, seful Consiliului Judetean Calarasi trece la munca din camp. in plina campanie agricola, cel mai instarit fermier din Baragan lucreaza in agricultura, acolo de unde a pornit in afaceri. Fara cravata si costum, Vasile Iliuta se ocupa indeaproape de recoltarea cerealelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )