Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban a rabufnit la adresa ministrului Educatiei, Monica Anisie: Nu mai accept nicio OUG despre care nu stiu. Nu mi se pare normal asa ceva

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban a rabufnit la adresa ministrului Educatiei, Monica Anisie: Nu mai accept nicio OUG despre care nu stiu. Nu mi se pare normal asa ceva

Premierul Ludovic Orban s-a aratat complet nemultumit de faptul ca s-a trezit in sedinta de Guvern de vineri dimineata cu doua ordonante de urgenta pe ordinea de zi despre care nu stia nimic . continuă pe Antena3

Ministrul Monica Anisie: Evaluarea Nationala ramane la fel pentru elevii care sunt acum in clasa a VII-a

Elevii care sunt acum in clasa a VII-a vor sustine, in anul scolar urmator, Evaluarea nationala asa cum este organizata in prezent, a anuntat, vineri, ministrul Educatiei, Monica Anisie, transmite.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, se teme sa ia taurul de coarne

Mari asteptari de la ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie. Pana acum n-am vazut nimic din ce speram sa vedem pentru schimbarea cursului pe care merge educatia. Sa fie de vina spiritul de breasla, dorinta de a nu-si supara colegii, dependenta de structurile sistemului, frica de acte de sabotaj din partea subalternilor sau toate la un loc, si multe altele. Cert este ca deocamdata nu se vede tendinta de a schimba ce trebuie schimbat.

Ludovic Orban, despre anticipate: Este un mecanism destul de complicat prevazut de Constitutie. Avem nevoie de o minima garantie

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PNl nu se va angaja in organizarea de alegeri anticipate fara minime garantii ca acest lucru poate fi finalizat cu succes. Afirmatia prim-ministrului vine dup.

Ludovic Orban: Daca reusim sa executam bine bugetul pana la rectificare, Educatia va fi prioritara in alocarea de resurse suplimentare

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca alocarile din bugetul de stat pentru anul viitor vor permite sustinerea Educatiei si asigurarea aplicarii programului de guvernare, iar, daca Executivul va reusi sa execute bine bugetul pana la rectificare, pe langa investitii, Educatia va fi prioritara in acordarea de resurse suplimentare.

LUDOVIC ORBAN: Sunt multumit de ministrii nostri

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Timisoara, ca daca este posibil, PNL va declansa procedurile pentru alegerile anticipate, dar nu se joaca cu soarta Romaniei. El a spus ca, personal, este multumit de ministrii din guvernul pe care il conduce. Toti ministrii sunt de dimineata pana noaptea alaturi de mine si activitatea lor ma face sa fiu multumit, a afirmat el, potrivit News. ro.

Ludovic Orban: PNL este partidul care isi doreste alegerile anticipate, dar nu ne jucam cu soarta Romaniei

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Timisoara, ca daca este posibil, PNL va declansa procedurile pentru alegerile anticipate, dar nu se joaca cu soarta Romaniei. Orban a spus ca, personal, este multumit de ministrii din guvernul pe care il conduce.

Alocatii dublate, dar fara bani de la buget. Ludovic Orban, adevarul despre majorarea indemnizatiilor pentru copii

Premierul a anuntat ce se va intampla cu alocatiile copiilor, avand in vedere ca a fost vehiculata, in ultima perioada, o gaura imensa in bugetul de stat. Ludovic Orban a explicat ce se va intampla cu indemnizatiile copiilor si a spus adevarul despre o posibila majorare a acestor venituri. Alocatii dublate, dar fara bani de .

LUDOVIC ORBAN: Investitiile in cursul acestui an cresc la peste 50 de miliarde

Premierul Ludovic Orban anunta ca in proiectul de buget pentru anul viitor sunt alocati 50 de miliarde de lei pentru investitii, suma incluzand banii necesari unor proiecte de infrastructura, informeaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Dublarea alocatiilor forteaza bugetul

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul PSD de crestere a alocatiilor este un populism ieftin.

Ludovic Orban, dezamagit de cat se fura in Romania, legal: Avem cea mai mare evaziune

In contextul in care s-au sesizat tot mai multe minusuri in legatura cu banii de la buget in ultimele luni, Ludovic Orban a adus in discutie problema evazionistilor fiscali din Romania. in opinia premierului, tara noastra se confrunta de ceva timp cu un val important de evaziune fiscala si totul pleaca de la TVA sau, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )