Libnet.ro
UNICEF

00:07

News Alert. Ludovic Orban a anuntat lista Cabinetului

România Liberă România Liberă,
News Alert. Ludovic Orban a anuntat lista Cabinetului

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat, joi, componenta Cabinetului pe care il va supune votului. continuă pe România Liberă

News alert! Ludovic Orban, increzator dupa consultari. Mesajul premierului desemnat

Premierul desemnat Ludovic Orban, presedinte al PNL, s-a declarat increzator, la finalul consultaril.

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui .

Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern. Lista lui Ludovic Orban a fost facuta publica

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut publica lista pentru viitorii ministri din cabinetul sau. Au aparut primele nume ale celor care vor ocupa un loc, in mod oficial, la masa noului Guvern. Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern Liderul PNL Ludovic Orban anuntat in aceasta luni, in cadrul sedintei BEX, care sunt .

Ludovic Orban discuta astazi cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sustinerea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, discuta, miercuri, cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sprijinul acestora in vederea investirii Guvernului. Majoritatea partidelor parlamentare au anuntat deja ca au ajuns la un acord cu premierul desemnat.

Ludovic Orban a ajuns la mana lui Ponta. Guvernul PNL depinde de ProRomania. Ce conditii au pus partidele de Opozitie

Premierul desemnat a reusit sa convinga ALDE, UDMR si USR sa voteze noul Guvern, iar cu PMP e aproape sa bata palma. insa fara voturile ProRomania noul Executiv nu poate trece de Parlament. Ludovic Orban si Vicor Ponta vor avea miercuri discutia finala.

News Alert. Lista de ministri cu care Ludovic Orban intra la negocierile finale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - .

Breaking news! Ludovic Orban a anuntat obiectivul principal al PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat, joi, principalul obiectiv al Executivului PNL.

Orban a anuntat lista ministrilor din Guvernul PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a prezentat astazi, lista ministrilor din noul cabinet, ce urmeaza sa primeasca votul de investitutura saptamana viitoare, pe data 4 noiembrie.

Cum arata programul propus de Ludovic Orban pentru investirea Guvernului

Premierul propus, Ludovic Orban, a transmis, vineri, o scrisoare catre presedintii celor doua camere ale Parlamentului prin care propune o investire rapida a guvernului.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )