Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sectorul de retail a avut cea mai lenta crestere in dezvoltarea proiectelor imobiliare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectorul de retail a avut cea mai lenta crestere in dezvoltarea proiectelor imobiliare

Sectoarele spatiilor industriale, logistice si de birouri din Bucuresti au fost motoarele pietei de dezvoltare de proiecte imobiliare in primele noua luni ale anului curent, in timp ce sectorul de retail a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere in ceea ce priveste proiectele livrate in acest interval de timp, arata un comunicat al JLL Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul III

Romania a avut cea mai mare crestere economica dintre cele 28 de state din Uniunea Europeana in trimestrul III al acestui an, de 8,6%, arata institutul european de statistica Eurostat.

Romania, cea mai maer crestere economica din UE, in trimestrul trei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an cel mai semnificativ avans al Produsului Intern Brut PIB) dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, de 8,6% comparativ cu.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul trei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an cel mai semnificativ avans al Produsului Intern Brut PIB) dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, de 8,6% comparativ cu.

Horoscop. Adevarul gol-golut despre zodii. Cea mai egoista zodie

Horoscop Fie ca recunosc, fie ca nu, nativii celor 12 semne zodiacale au avut intotdeauna ceva de ascuns. in timp ce unii se rusineaza cu defectele lor, altii ar face orice ca nimeni sa nu afle cea mai.

Cea mai cumplita iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

Cea mai pretioasa calatorie este aceea catre sufletul nostru, catre noi insine..... Sfatul incredibil oferit de un preot

Rabdarea incepe abia atunci cand ti s-a terminat rabdarea. Cea mai pretioasa calatorie este aceea catre sufletul nostru, catre noi insine. Calatorie ce o facem in singuratate.

Un tanar din Botosani a primit cea mai mare pedeapsa pentru inselaciune prin metoda Accidentul. Judecatorii au fost nemilosi

Un tanar botosanean a primit cea mai mare pedeapsa pentru inselaciune prin metoda accidentul. Judecatoria Botosani l-a condamnat la 23 de ani, patru luni si 153 de zile de.

Apocalipsa fotbalului: de ce necalificarea Italiei e cea mai mare surpriza din istoria preliminariilor Mondialelor

De patru ori campioana lumii 1934, 1938, 1982 si 2006), Squadra Azzurra e, fara indoiala, cea mai mare nationala care a ratat vreodata turneul final.

Meteorologii trag un semnal de alarma. Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani, cu geruri arctice si cantitati mari de zapada

Meteorologii trag un semnal de alarma. Iarna aceasta va fi cea mai grea din ultimii ani, cu geruri arctice si cantitati mari de zapada, in Marea Britanie. Specialistii de la National Oceanic and.

Curs valutar 14 noiembrie. Cea mai mica cotatie a leului de la denominare

Cursul valutar valabil marti, 14 noiembrie, indica cea mai mica cotatie a leului in raport cu euro de la denominarea monedei nationale, la 1 iulie 2005 .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )