Libnet.ro
UNICEF

10:00

Spitalele Covid din Bucuresti au ramas fara niciun loc liber la Terapie Intensiva. 4.172 de persoane infectate in Capitala

Adevărul Adevărul,
Spitalele Covid din Bucuresti au ramas fara niciun loc liber la Terapie Intensiva. 4.172 de persoane infectate in Capitala

Nu mai este niciun loc liber la sectiile de terapie intensiva ATI) pentru pacientii care au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus in spitalele din Bucuresti. Numarul persoanelor infectate in Capitala a ajuns la 4. 172, potrivit datelor oficiale. continuă pe Adevărul

Arafat: Toate sectiile de Terapie Intensiva-Covid din Bucuresti sunt pline Niciun caz grav nou nu mai poate fi internat Si maine vom avea o cifra record

Doctorul Raed Arafat a declarat vineri ca, la aceasta ora, nu mai exista locuri libere la Terapie Intensiva. Este vorba despre Institutul Matei Bals, Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, Institutul Marius Nasta si Spitalului Militar. Semnalul este ca sunt tot mai multe cazuri grave. La acest moment, analiza de la ora 18 ne arata ca maine vom avea din nou o cifra record de peste 800 de cazuri, probabil 866 de cazuri, spune Arafat. Arafat: Cine este asimptomatic si decide sa se externeze, nu se va izola singur acasa, ci si familia este obligata sa stea in carantina.

RAED ARAFAT: Toate sectiile ATI-Covid din Bucuresti sunt pline

Doctorul Raed Arafat a declarat azi ca, la aceasta ora, nu mai exista locuri libere la Terapie Intensiva. Pacientii gravi sunt dusi la spitale din afara Bucurestiului, dar si acestea incep sa nu mai aiba loc la terapie intensiva.

Adevarul despre intoarcerea la FCSB a lui Reghe. Cum a ramas fara bani sotul Anamariei Prodan

Dupa ultimele prestatii ale FCSB si a fostului antrenor, Bogdan Vintila, surse apropiate clubului vorbeau de o solutie pentru inlocuirea lui Vintila, in persoana lui Reghecampf. Cel pe care finantatorul si-l doreste inapoi pe banca FCSB, este inca sub contract. Adevarul despre intoarcerea la FCSB a lui Reghe Conform surselor, Becali i-ar fi facut deja .

Fostul ministru PSD Florian Bodog a ramas fara dreptul de a mai conduce doctorate - decizie a instantei

Senatorul PSD Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii, a ramas fara titlul de profesor abilitat si dreptul de a conduce doctorate, pe motiv ca nu a indeplinit criteriile minime pentru aceasta avansare profesionala, scrie ebihoreanul. ro. Decizia a fost luata de instanta suprema.

Darius Valcov a ramas fara titlu de doctor. Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Da, am semnat acest ordin

Darius Valcov a ramas fara titlu de doctor, dupa ce ministrul Educatiei, Monica Anisie, a confirmat ca a semnat ordinul. Da, astazi am semnat acerst ordin. Motivul este tot plagiatul, a declarat.

Darius Valcov a ramas fara titlul de doctor. Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Da, am semnat acest ordin

Darius Valcov a ramas fara titlul de doctor, dupa ce ministrul Educatiei, Monica Anisie, a confirmat ca a semnat ordinul. Da, astazi am semnat acerst ordin. Motivul este tot plagiatul, a declarat.

Radu Banciu, dupa ce Victor Ponta a ramas fara titlul de doctor: Un nemernic mai putin. Hotul ne-a parlit anii astia cu spagile lui (VIDEO)

Episodul Victor Ponta - plagiator s-a incheiat cu bine pentru noi, a sustinut Radu Banciu, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, dupa ce liderul Pro Romania a ramas fara titlul de doctor.

UPDATE Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID, pentru prima data dupa 4 luni Firea: Nu se vor putea face internari de vineri

Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID incepand de astazi, la 4 luni dupa ce a fost desemnat spital de suport COVID si nu a mai primit alte tipuri de pacienti. Directia de Sanatate Publica Bucuresti a emis avizul temporar pentru functionarea unitatii medicale in regim deschis, atat pentru pacientii COVID, cat si pentru cei care necesita tratament de specialitate pentru alte patologii.

Cine castiga alegerile locale din Bucuresti. Oamenii au stabilit: Gabi Firea, lupta stransa cu Nicusor Dan

Potrivit unui sondaj IRSOP, in Bucuresti, peste 70% din populatia cu drept de vot sustine ca va vota la alegerile locale din septembrie. De aceasta data, prezenta declarata la urne e plauzibila datorita tensiunilor din societate, precum si a incertitudinilor economice si a polarizarii politice. b Cine va castiga alegerile locale din Bucuresti. Alegatorii au stabilit: .

Spitalul din Bucuresti care a primit ca donatie un robot de sterilizare

Spitalul Universitar din Bucuresti a primit o donatie importanta. Vorbim despre un robot de sterilizare produs de o companie din Romania. Initiativa a pornit in urma unei campanii de responsabilitate sociala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )