Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ce nu s-a vazut la tv la Turneul Campioanelor - Imagini inedite de la Shenzhen

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ce nu s-a vazut la tv la Turneul Campioanelor - Imagini inedite de la Shenzhen

Emotii, asteptare, zambete, tristete, antrenament, incurajari, abandonuri. Site-ul WTA a publicat un video cu imagini care nu au fost difuzate de-a lungul Turneului Campioanelor de la Shenzhen. Halep, Svitolina, Barty, Radwanska, Pliskova, Mladenovic, Hingis, asa cum le puteti vedea mai greu la tv. continuă pe Hotnews

VIDEO Ashleigh Barty a castigat Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o pentru prima oara pe Elina Svitolina

Ashleigh Barty a confirmat, duminica, sezonul excelent pe care l-a avut, a invins-o pentru prima oara in cariera pe Elina Svitolina, campioana en-titre, si a castigat Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Australianca 1 WTA) a avut nevoie de o ora si 27 de minute pentru a trece de jucatoarea din Ucraina 8 WTA), scor 6-4, 6-3.

Simona Halep, aspru taxata dupa Turneul Campioanelor. Motivul pentru care a fost criticata: Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Simona Halep a fost aspru taxata dupa Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Motivul pentru care a fost criticata si i s-a spus sa renunte la a mai fi sefa echipei ei. Simona Halep, aspru criticata dupa decizia anuntata in urma Turneului Campioanelor Simona Halep a fost eliminata in ultimul meci al sezonului de jucatoarea ceha .

Organizatorii de la Shenzhen au luat-o razna. Ce au pus-o pe Barty sa faca dupa ce a castigat Turneul Campioanelor

Ashleigh Barty, numarul 1 WTA, a castigat, duminica, in premiera Turneul Campioanelor, 6-4, 6-3 cu Svitolina, iar la finalul meciului organizatorii i-au pregatit o surpriza.

Pe ce loc termina Simona Halep anul 2019. Clasamentul WTA actualizat dupa Turneul Campioanelor

Chiar daca nu a trecut de faza grupelor la Turneul Campioanelor gazduit in premiera de Shenzhen, Simona Halep urca o pozitie in clasamentul mondial WTA.

Turneul Campioanelor: Elina Svitolina, in finala dupa ce Belinda Bencic s-a retras in decisiv

Elina Svitolina, campioana en-titre, s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Shenzhen, dupa ce adversara sa Belinda Bencic s-a retras in setul decisiv, in momentul in care era condusa cu 4-1 a acuzat dureri la spate).

Ludovic Orban, un prim ministru care va sta si-n cap. Imagini inedite cu noul premier si Topmodela lui Mircea Badea. Video

Guvernul propus de premierul Ludovic Orban a fost investit luni. Drept urmare, acum, mai mult ca niciodata, se cotrobaie in istoricul sau. Printre celebrele poze cu necuvantatoare ori filmuletele in care isi arata talentul la dans, au ajuns pe internet si imagini cu el si Carmen Bruma, sotia lui Mircea Badea. Imagini inedite cu noul .

Miscari de trupe in clasamentul WTA, dupa Turneul Campioanelor. Pe ce loc termina anul Simona Halep si ce alte tenismene din Romania au prins Top 100 (VIDEO)

Simona Halep este, de luni, a patra tenismena a lumii, cu 5. 462 de puncte in clasamentul WTA, urcand o pozitie dupa parcursul de la Turneul Campioanelor, iar liderul ierahiei mondiala ramane chiar.

Cum a comentat Darren Cahill comportamentul dur pe care l-a avut fata de Simona Halep. La Turneul Campioanelor, i-a spus sportivei ca a fost o rusine pe teren

Darren Cahill a vorbit despre episodul dur din ultimul meci jucat de Simona Halep la Turneul Campioanelor, cand antrenorul australian i-a reprosat sportivei maniera in care a abordat partida si i-a spus ca a fost o rusine pe teren. Cahill a declarat ca ar face si acum acelasi lucru daca ar avea ocazia. Darren Cahill .

Unde a mers Simona Halep, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Imaginea i-a luat pe toti prin surprindere

Sportiva le-a aratat tuturor fanilor sai ce face in prezent, odata ce a parasit Turneul Campioanelor. Suprinderea a fost de partea multor internauti, pentru ca vestea a venit pe contul de Instagram al jucatoarei de tenis, in aceasta luni. Totodata, Simona Halep a incheiat anul 2019, pe locul 4 WTA. Este pentru al saselea an .

Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Pe aceasta pozitie va incheia anul

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele Turneului Campioanelor dupa ce a fost invinsa in trei seturi de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din grupa. Pe ce loc a ajuns romanca in clasamentul WTA? Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor? Simona .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )