Libnet.ro
UNICEF

19:31

Viorica Dancila, anunt incendiar: Iohannis sa-si ia fusta daca nu vine la dezbatere cu mine

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, anunt incendiar: Iohannis sa-si ia fusta daca nu vine la dezbatere cu mine

Viorica Dancila a venit cu o noua invitatie pentru candidatul PNL la prezidentiale, Klaus Iohannis, pentru o dezbatere unu la unu inainte de primul tur al alegerilor. Candidatul PSD la prezidentiale a sustinut. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, anunt despre spitalele regionale: Noul Guvern are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre

Premierul demis Viorica Dancila i-a multumit luni, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru modul in care a actionat in cazul spitalelor regionale, precizand ca noul Guvern.

Viorica Dancila, anunt important privind cresterea salariului minim la 2.262 de lei

Majorarea cu 100 de lei a salariului minim ar putea ramane in sarcina viitorului guvern. Proiectul de act normativ prevedemajorarea salariului minim brut la 2. 262 de lei pentru studii medii si 2. 620 de lei.

Viorica Dancila, raspuns transant pentru presedinte: Am vazut un cuplu Iohannis-Orban, asemanator celui Basescu-Boc

Liderul PSD, Viorica Dancila, a avut o prima reactie dupa sedinta Guvernului Orban, criticand participarea presedintelui Klaus Iohannis la intalnirea Executivului. Fostul premier al Romaniei spune ca a.

Viorica Dancila, dezvaluiri despre dosarul caselor lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis a exercitat o forma de presiune care-l plaseaza intr-o situatie de.

Viorica Dancila, noi critici la adresa lui Klaus Iohannis: Este o forma de presiune

Sefa PSD Viorica Dancila l-a criticat, marti, pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a participat la ceremoniile de preluarea a mandatelor noilor ministri de la Justitie si Interne. Prezidentiabila.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis fuge de o confruntare directa cu mine. Mai aveti 20 de zile la Cotroceni! (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce guvernul Orban a primit votul de investitura in.

Viorica Dancila, inaintea votului de investitura: Presedintele Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria, a afirmat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, premierul demis Viorica Dancila, care a precizat ca.

Viorica Dancila: Guvernul Orban propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Un plan improvizat. Executivul propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, la Sinteza zilei. Ce intrebare i-ar adresa lui Iohannis intr-o confruntare directa

Candidatul PSD la presedintie, Viorica Dancila,a dezvaluit, joi, la Sinteza zilei, ce intrebari le-ar adresa intr-o confruntare directa celorlalti candidati importanti la presedintia Romaniei. Ramona.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )