Libnet.ro
UNICEF

13:15

10 ani de la inaugurarea unuia dintre cele mai mari observatoare publice si educationale din Romania

Adevărul Adevărul,
10 ani de la inaugurarea unuia dintre cele mai mari observatoare publice si educationale din Romania

Pe 25 martie 2020 se implinesc 10 ani de la deschiderea oficiala a Observatorului Astronomic al Complexului Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati, un moment important pentru astronomia romaneasca, deoarece, in acel moment era inaugurat cel mai mare observator public si educational din Romania. continuă pe Adevărul

A murit cantaretul Kenny Rogers. Cum s-a stins unul dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor

Unul dintre cei mai mari cantareti de muzica country s-a stins din viata. Acesta a murit la varsta de 81 de ani, arata Variety. Iata anuntul familiei si cum va avea loc inmormantarea! Kenny Rogers a murit! Cum s-a stins cantaretul de muzica country Legendarul cantaret de muzica country a murit acasa. Rogers a dominat .

NFL: Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a schimbat echipa dupa 20 de sezoane

Tom Brady, considerat unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a semnat cu Tampa Bay Buccaneers, dupa 20 de sezoane petrecute la New England Patriots.

Cati romani au urmarit la TV noile restrictii anuntate de ministrul Marcel Vela: Digi24, cele mai mari audiente din istoria postului

Milioane de romani au urmarit sambata seara, 21 martie, din fata televizoarelor,anuntul facut de ministrul de interne Marcel Vela si de catre secretarul de stat Raed Arafat in legatura cu noile masuri luate de autoritati privind pandemia de coronavirus.

Transportul public din Romania, comparativ cu restul lumii. Orasele cu cele mai ieftine bilete

Traficul si poluarea aerului sunt printre principalele probleme cu care se confrunta cele mai mari orase ale lumii. Autoritatile locale incearca sa ii faca pe oameni sa aleaga transportul in comun, restrictioneaza accesul autoturismelor in centrul oraselor si cresc platile pentru parcare.

Cele mai scumpe inele de logodna primite de vedete

Cand vorbim despre vedete, problema banilor nici macar nu se pune, iar starurile arunca in general sume astronomice pe tot soiul de lucruri. Si cand este vorba despre inelul de logodna, bijuteria trebuie sa fie una spectaculoasa despre care sa vorbeasca toata lumea! .

Coronavirus Romania: Cele mai afectate grupe de varsta INFOGRAFIC

Varsta medie a celor 433 de pacienti diagnosticati cu coronavirus in Romania pana duminica este de 41 de ani, arata datele transmise de Grupul de Comunicare Strategica. Cele mai multe imbolnariri, 26%, s-au inregistrat la grupele de varsta 30-39 de ani si 40-49 de ani, iar in randul persoanelor de peste 80 de ani s-a inregistrat un singur caz de infectare.

Germania interzice intalnirile in grupuri mai mari de doua persoane, in timp ce Angela Merkel intra in autoizolare

Duminica, Germania a anuntat interzicerea grupurilor mai mari de doua persoane, cu exceptia familiilor. Cateva ore mai tarziu, cancelarul Angela Merkel a declarat ca ea insasi va intra in izolare, dupa ce medicul ei a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus.

Cele mai puternice doua federatii olimpice din SUA cer amanarea Jocurilor de la Tokyo

Lumea este impartita in doua in dezbaterea daca trebuie sau nu amanate Jocurile Olimpice de la Tokyo 24 iulie - 9 august). Doua federatii olimpice de top din Statele Unite, de departe cea mai puternica natiune a intrecerilor olimpice de vara, au ales tabara si au cerut public amanarea startului pentru Tokyo 2020.

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

VIDEO O copila de 10 ani l-a impresionat pana la lacrimi pe Mihai Petre, care i-a dat un Golden Buzz: Tu esti minunea mea sezonul acesta

La numai 10 ani, Sara Ardeleanu s-a miscat incredibil pe scena Romanii au talent. Cel mai critic membru al juriului, asa cum a fost catalogat Mihai Petre,a apasat butonul de Golden Buzz si a trimis-ope micuta dansatoaredirect in semifinale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )