Libnet.ro
UNICEF

17:00

Germania interzice intalnirile in grupuri mai mari de doua persoane, in timp ce Angela Merkel intra in autoizolare

Adevărul Adevărul,
Germania interzice intalnirile in grupuri mai mari de doua persoane, in timp ce Angela Merkel intra in autoizolare

Duminica, Germania a anuntat interzicerea grupurilor mai mari de doua persoane, cu exceptia familiilor. Cateva ore mai tarziu, cancelarul Angela Merkel a declarat ca ea insasi va intra in izolare, dupa ce medicul ei a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. continuă pe Adevărul

UPDATE Oficial: Germania impune o interdictie privind contactul intre mai mult de doua persoane

Grupurile mai mari de doua persoane in spatiul public vor fi interzise in Germania timp de cel putin doua saptamani, pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus, a anuntat duminica cancelarul german Angela Merkel, potrivit AFP.

Decizie drastica luata de un oras din Romania: Grupuri mai mari de trei persoane nu au voie sa stationeze pe strada

O interdictie exceptionala a fost decisa intr-un oras din Romania.

Coronavirus |Grupul de Comunicare Strategica: Doua persoane au murit de coronavirus in Romania. 433 de persoane sunt infectate

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca in data de 22 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate de 433 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Doua persoane au murit, scrie Digi24.

Selly, inchis in casa de cateva zile. Cine l-a vizitat in tot acest timp: doar doua persoane

Selly respecta regulile in plina pandemie de coronavirus si sta izolat in locuinta proprie. Acesta a povestit pe Instagram ca singurele persoane care l-au vizitat pe acesta sunt iubita sa si un curier. Selly, inchis in casa de cateva zile. Cine l-a vizitat in tot acest timp: doar doua persoane Selly sta acasa in aceasta .

Doua persoane au murit intr-un accident produs pe DN67, in Valcea

Doua persoane au murit intr-un accident produs, duminica, pe DN67, in comuna Tomsani, judetul Valcea.

A murit cantaretul Kenny Rogers. Cum s-a stins unul dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor

Unul dintre cei mai mari cantareti de muzica country s-a stins din viata. Acesta a murit la varsta de 81 de ani, arata Variety. Iata anuntul familiei si cum va avea loc inmormantarea! Kenny Rogers a murit! Cum s-a stins cantaretul de muzica country Legendarul cantaret de muzica country a murit acasa. Rogers a dominat .

NFL: Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a schimbat echipa dupa 20 de sezoane

Tom Brady, considerat unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a semnat cu Tampa Bay Buccaneers, dupa 20 de sezoane petrecute la New England Patriots.

Doua persoane care au fost infectate cu coronavirus au fost declarate vindecate la Constanta

Grupul de Comunicare Strategica anunta faptul ca 64 de persoane infectate cu coronavirus au fost declarate vindecate si externate: 47 la Timisoara, 11 la Bucuresti, 3 la Craiova, 2 la Constanta si 1 la Iasi.

Trei sibieni, cercetati pentru nerespectarea izolarii: Un barbat a mers sa-si inmatriculeze masina, iar celelalte doua persoane s-au dus sa vanda in piata din Avrig

Trei persoane din Sibiu s-au ales cu dosar penal pentru ca nu au respectat masura izolarii la domiciliu si au pus in pericol sanatatea celor din jur. Un barbat a plecat de acasa pentru a-si inscrie.

10 ani de la inaugurarea unuia dintre cele mai mari observatoare publice si educationale din Romania

Pe 25 martie 2020 se implinesc 10 ani de la deschiderea oficiala a Observatorului Astronomic al Complexului Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati, un moment important pentru astronomia romaneasca, deoarece, in acel moment era inaugurat cel mai mare observator public si educational din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )