Libnet.ro
UNICEF

10:30

10 reguli de urmat in viata pentru milenarii care isi doresc sa devina milionari pana la 30 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
10 reguli de urmat in viata pentru milenarii care isi doresc sa devina milionari pana la 30 de ani

Viitorul milenarilor poate parea sumbru si din acest motiv acestia spun uneori ca este imposibil sa devina milionari. Adevarul este ca poti atinge acest obiectiv doar daca iti doresti cu adevarat, pentru ca sunt o multime de antreprenori de succes care. continuă pe Wall-Street Ro

Procurorii militari solicita inchisoarea pe viata pentru fostul presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici

Procurorii ucraineni vor solicita condamnarea pe viata pentru fostul presedinte Viktor Ianukovici, fost presedinte al tarii, care este acuzat de inalta tradare,.

Senatorul Serban Nicolae, mesaj pentru cei care au protestat in Piata Victoriei: Nu cadeti prada manipularii

Serban Nicolae, presedintele comisiei juridice, a declarat inainte de sedinta ca cei care au protestat in Piata Victoriei sunt manipulati si nu au fost informati corect, in privinta.

Imagini incredibile cu parintii care isi abuzau sexual fetita de trei ani

Doi tineri din Bucuresti, sot si sotie, au fost arestati, pentru ca o ofereau pe fetita lor de trei anisori unor pedofili, pentru a face rost de bani, scrie Spynews. Sotii perversi si un pedofil care le-a.

Cea mai RIDICOLA ipostaza a Corinei! Vedeta o concureaza pe Grapini, EUROPARLAMENTARUL care isi da singur LIKE (FOTO)

Corina este vedeta care nu inceteaza sa uimeasca din toate punctele de vedere. Atunci cand nu face show-uri deocheate care sa socheze publicul, posteaza fotografii care starnesc controverse.

Parlamentul pregateste super-comisia Dragnea, care isi va desfasura ancheta in paralel cu justitia. Cei care refuza sa se prezinte la audieri vor fi dati pe mana Parchetului. Cine este prima tinta

Parlamentarii vor sa poata desfasura anchete in paralel cu justitia si sa ii oblige pe cei convocati sa se prezinte la comisiile parlamentare. Cei care refuza vor fi dati pe mana Parchetului, iar prima tinta pare sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Mariana Rarinca, plangeri penale pentru cei care au executat-o: DNA-ul a vrut sa scoata in evidenta o discutie in contradictoriu

Mariana Rarinca, femeia acuzata de santaj de fosta sefa a ICCJ Livia Stanciu, motiv pentru care a fost arestata 191 de zile, nevinovata, a declarat, la 100 de minute, de la Antena 3, ca a facut.

Avertismentul politiei pentru cei care circula prin oras cu trotineta

Pana in urma cu cativa ani, trotineta era doar o jucarie pentru copii, cu care se plimbau mai ales prin parcuri. Foarte rar vedeai un adult ca o foloseste. Insa de ceva vreme a devenit o metoda alternativa de deplasare.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2755 seconds )