Libnet.ro
UNICEF

06:15

12 detalii inedite din Friends care au trecut neobservate de fanii serialului

Adevărul Adevărul,
12 detalii inedite din Friends care au trecut neobservate de fanii serialului

Chiar daca ultimul episod din Friends/Pritenii tai a fost difuzat in urma cu 13 ani, unii dintre noi nu s-au plictisit niciodata sa revada serialul lor preferat. Totusi, chiar si cel mai mare fan se poate sa fi ratat cateva detalii mici despre serial. Bright Side a descoperit ca cel putin 12 detalii au trecut neobservate. continuă pe Adevărul

Legatura inedita dintre clima si praful desertic din Sahara care a ajuns in Romania acum 6.000 de ani

Praful din Sahara care ajunge din cand in cand in Romania, fiind vizibil mai ales pe masini, era purtat pana pe teritoriile noastre si acum sase milenii, arata o cercetare realizata de oameni de stiinta romani si de alti cercetatori de la Northumbria University Newcastle Marea Britanie). In turba din rezervatia Mohos de langa Tusnad s-a ajuns pana la 9,5 metri adancime si au fost luate mostre de praf care s-au depus in utimele zece milenii. In articol puteti citi despre legaturile dintre praful saharian si clima de acum 6000 de ani, dar si despre cat de diferita era clima de atunci in Romania, dar mai ales in Sahara.

Actorul Daniel Radcliffe a sarit in ajutorul unui turist din Londra, care fusese atacat cu cutitul de o banda de hoti

Daniel Radcliffe, interpretul lui Harry Potter din celebra serie britanica, a intervenit in ajutorul unui turist care fusese taiat pe fata de niste hoti din Londra.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )