Libnet.ro
UNICEF

09:45

13 localitati din Vaslui au ramas fara curent electric, dupa ce mai multi copaci cazuti au avariat unele linii de medie tensiune

B1 B1,
13 localitati din Vaslui au ramas fara curent electric, dupa ce mai multi copaci cazuti au avariat unele linii de medie tensiune

Mii de locuitori din 13 localitati din judetul Vaslui au ramas pe intuneric, joi seara, dupa ce mai multi copaci s-au rupt sub greutatea ghetii formate ca urmare a temperaturilor scazute din ultima perioada,. continuă pe B1

Peste 150.000 de locuinte din California AU RAMAS FARA CURENT, in urma celor mai puternice INTEMPERII din ultimii 5 ani

Peste 150. 000 de locuinte din statul american California au ramas fara electricitate in urma intemperiilor produse joi, cele mai puternice din ultimii cinci ani, scrie USA Today, conform Mediafax. Ploi torentiale.

Statiunea Rausor, fara curent electric dupa ce un copac rupt de zapada a cazut pe liniile de inalta tensiune

Statiunea turistica Rausor din Muntii Retezat a ramas fara energie electrica, miercuri, dupa ce un copac s-a rupt sub greutatea zapezii si s-a prabusit peste linia de inalta tensiune care alimenteaza.

MAI: 150 de localitati din 18 judete sunt afectate de inundatii (VIDEO)

Inundatiile afecteaza, la acest moment, 150 de localitati din 18 judete, fiind inundate 168 de locuinte, aproape 2. 000 de anexe si 77 de beciuri si subsoluri, a anuntat, joi, purtatorul de cuvant al.

MAI: 150 de localitati din 18 judete, afectate de inundatii

Inundatiile afecteaza, in acest moment, 150 de localitati din 18 judete,a anuntat, joi, purtatoarea de cuvant a Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog, transmite Mediafax.

Viiturile au afectat noua localitati din judetul Giurgiu

Noua localitati din judetul Giurgiu sunt afectate de inundatii. in ultimele 24 de ore, apele raurilor Neajlov si Dambovnic au continuat sa se reverse, acoperind peste 1. 400 de hectare de teren si afectand.

Giurgiu: 13 localitati sunt afectate de inundatii si 3.800 hectare teren sunt acoperite de ape

Un numar de 13 localitati din judetul Giurgiu sunt afectate de inundatii, 3. 800 de hectare de teren fiind acoperite de ape, iar patru drumuri sunt inchise circulatiei, potrivit Comitetului Judetean pentru.

Cyntia Curt, fost consilier al premierului Boc, a ramas fara functia din Consiliul National de Integritate

Blonda lui Emil Boc nu mai face parte din Consiliului National de Integritate. Candidatura Cyntiei Curt si cea a fostei sefe ANRMAP, Cristina Traila, au fost respinse de Senat. Cyntia Curt era presedintele.

Zeci de localitati din Teleorman, afectate de inundatiile provocate de revarsarea apelor

Zeci de localitati ale judetului Teleorman sunt in continuare afectate de inundatiile provocate de revarsarea mai multor rauri, pompierii intervenind, marti seara, in orasele Alexandria, Turnu Magurele,.

Este PRAPAD in zeci de localitati din cauza inundatiilor. Apele au acoperit FANTANILE, iar oamenii nu mai au apa potabila

Ploile din ultimele zile au facut prapad in mai multe judete. intr-o localitate din Dambovita, oamenii nu mai pot folosi apa dupa ce fantanile au fost inundate iar apa nu mai este potabila. in Teleorman .

Patru localitati din judetul Giurgiu sunt afectate de inundatii (VIDEO)

Romanii afectati de inundatiile din ultimele 24 de ore n-au inchis un ochi toata noaptea de teama ca apele sa nu se reverse din nou. Peste 400 de hectare de teren au fost acoperite de ape in urma ploilor.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )