Libnet.ro
UNICEF

13:45

Patru localitati din judetul Giurgiu sunt afectate de inundatii (VIDEO)

B1 B1,
Patru localitati din judetul Giurgiu sunt afectate de inundatii (VIDEO)

Romanii afectati de inundatiile din ultimele 24 de ore n-au inchis un ochi toata noaptea de teama ca apele sa nu se reverse din nou. Peste 400 de hectare de teren au fost acoperite de ape in urma ploilor. continuă pe B1

Patru localitati din judetul Giurgiu sunt afectate de inundatii

Romanii afectati de inundatiile din ultimele 24 de ore n-au inchis un ochi toata noaptea de teama ca apele sa nu se reverse din nou. Peste 400 de hectare de teren au fost acoperite de ape in urma ploilor.

Trei localitati din Giurgiu sunt afectate de inundatii

Trei localitati din judetul Giurgiu sunt deja afectate de inundatii. Este vorba despre Vanatorii Mici, Iepuresti si Bucsani, informeaza Mediafax. De asemenea peste o suta de hectare de pasune, zeci de.

Trei localitati din judetul Giurgiu, afectate de inundatii

Peste o suta de hectare de pasune, zeci de hectare de teren, dar si drumuri si gospodarii din trei localitati ale judetului Giurgiu au fost inundate.

VIDEO Peste 80 de gospodarii, inundate in localitati din judetul Dambovita/ Giurgiu: peste 300 de hectare de teren inundate

Peste 80 de gospodarii din mai multe localitati ale judetului Dambovita au fost inundate, duminica, in urma ploilor torentiale care au dus la cresterea debitelor a doua paraie care au iesit din matca, transmite Mediafax.

Peste 80 de gospodarii, inundate in localitati din judetul Dambovita

Peste 80 de gospodarii din mai multe localitati ale judetului Dambovita au fost inundate, duminica, in urma ploilor torentiale care au dus la cresterea debitelor a doua paraie care au iesit din matca,.

Giurgiu: 4 localitati afectate de inundatii

Inundatiile au afectat 4 localitati din judetul Giurgiu in ultimele 24 de ore, peste 400 de hectare de teren fiind acoperite de ape in urma ploilor torentiale, a scurgerilor de pe versanti si a revarsarii raurilor Neajlov si Dambovnic.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )