Libnet.ro
UNICEF

00:07

150 de milioane de euro pentru digitalizarea micilor companii

România Liberă România Liberă,
150 de milioane de euro pentru digitalizarea micilor companii

Fonduri in valoare de 150 de milioane de euro vor fi alocate pentru Programul National de digitaliza. continuă pe România Liberă

Fonduri europene 2020: S-au aprobat cele 150 milioane Euro pentru digitalizarea IMM-urilor romanesti

Firmele mici si mijlocii romanesti, cu profil IT si non-IT, vor putea obtine in curand fonduri europene pentru achizitii de echipamente si servicii digitale, intr-un program de digitalizare in valoare totala de 150 de milioane de euro, aprobat de Guvern.

MFE: Buget de 150 de milioane de euro pentru digitalizarea microintreprinderilor, intreprinderilor mici si mijlocii

Programul National de digitalizare a microintreprinderilor, intreprinderilor mici si mijlocii, finantat in cadrul Programului Operational Competitivitate, va beneficia de fonduri in valoare de 150 de milioane de euro, a anuntat, sambata, Ministerul Fondurilor Europene MFE), intr-un comunicat de presa, conform Agerpres.

175 milioane euro pentru inceperea anului scolar in conditii bune

Guvernul a pregatit o alocatie bugetara de 175 milioane euro pentru achizitia de tablete, laptop-uri.

EXCLUSIV Cum a ajuns statul sa plateasca despagubiri de peste 74 milioane euro pentru compania OMV Petrom

EXCLUSIV Ministerul Mediului a oferit noi detalii despre suma pe care statul trebuie sa o plateasca, in urma procesului pierdut la Tribunalul Arbitral de la Paris, catre OMV Petrom. Institutia precizeaza.

Aparatura de peste 150.000 euro pentru testarea COVID-19, achizitionata de DSP Alba din fonduri proprii

Un nou aparat RT PCR si un extractor automat cu o capacitate de 96 de probe intr-un ciclu de doua ore, in valoare totala de peste 150. 000 de euro, au fost achizitionate de Directia de Sanatate Publica DSP) Alba din fondurile proprii, a anuntat, azi , directorul executiv, Alexandru Sinea, conform Agerpres.

Tel Drum a incheiat un nou contract de 11 milioane de euro pentru intretinerea drumurilor din Teleorman

Tel Drum a semnat, pe 5 august 2020, un nou contract cu Consiliul Judetean Teleorman pentru intretinerea pe timp de vara a drumurilor din partea de vest a judetului, potrivit Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP), conform G4media.

Cupru Min cheltuie aproape 2 milioane de euro pentru cresterea capacitatii de depozitare in barajul de la Valea Sesei

Compania miniera Cupru Min Abrud va cheltui peste 9,5 milioane de lei pentru suprainaltarea barajului iazului de decantare Valea Sesei, intrat in functiune in 1978, pentru a mari capacitatea de depozitare a acestuia.

Romania va plati 100 de milioane de euro pentru baza de la Sibiu

Ministerul Apararii Nationale organizeaza o licitatie pentru modernizarea unitatii militare de la Si.

Business report: 5.000 de euro pentru trei postari pe Instagram cu publicitate mascata. Jaful de la Unifarm. Harta judetelor unde scolile ar putea sa se redeschida. Bombele cu azotat din porturile Romaniei

Vedetele iau 5. 000 de euro pentru trei postari pe Instagram cu publicitate mascata * Jaful de la Unifarm * Radioul public: peste o suta de sefi, datorii de 33 de milioane de lei * Harta judetelor unde scolile ar putea sa fie redeschise * Afaceri de milioane in starea de urgenta * Cea mai invaluita de mister tranzactie cu titluri de stat * Bombele cu azotat din porturile Romaniei * Consiliul Concurentei supune dezbaterii angajamentele BRD, Raiffeisen si BCR pentru a deveni actionari ai CIT One * Munca decenta si cresterea economica: o comparatie Romania Polonia * Analiza statistica a datelor Covid. Prognoza pentru 8 septembrie * in partida Romania - Zona Euro, scorul e de 2,5 la 0,4. in repriza de inflatie.

Loto 6 din 49. A fost castigat marele premiu, in valoare de 1,6 milioane euro. Norocosul este din Bucuresti

Marele premiu la Loto 649, in valoare de 1. 6 milioane euro, a fost castigat duminica, 16 august. Norocosul a jucat la o agentie din Sectorul 2 al Capitalei. La tragerea Loto 649 de astazi, 16 august.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )