Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romania va plati 100 de milioane de euro pentru baza de la Sibiu

România Liberă România Liberă,
Romania va plati 100 de milioane de euro pentru baza de la Sibiu

Ministerul Apararii Nationale organizeaza o licitatie pentru modernizarea unitatii militare de la Si. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV Cum a ajuns statul sa plateasca despagubiri de peste 74 milioane euro pentru compania OMV Petrom

EXCLUSIV Ministerul Mediului a oferit noi detalii despre suma pe care statul trebuie sa o plateasca, in urma procesului pierdut la Tribunalul Arbitral de la Paris, catre OMV Petrom. Institutia precizeaza.

Donatorii au promis 253 de milioane de euro pentru sustinerea imediata a Libanului dupa explozia din Beirut

Donatorii au promis 253 de milioane de euro pentru sustinerea imediata a Libanului dupa explozia din Beirut, in timpul unei conferinte care a fost organizata online, de Franta, duminica, potrivit unui comunicat publicat de presedintia franceza, transmite Reuters.

Business report: 5.000 de euro pentru trei postari pe Instagram cu publicitate mascata. Jaful de la Unifarm. Harta judetelor unde scolile ar putea sa se redeschida. Bombele cu azotat din porturile Romaniei

Vedetele iau 5. 000 de euro pentru trei postari pe Instagram cu publicitate mascata * Jaful de la Unifarm * Radioul public: peste o suta de sefi, datorii de 33 de milioane de lei * Harta judetelor unde scolile ar putea sa fie redeschise * Afaceri de milioane in starea de urgenta * Cea mai invaluita de mister tranzactie cu titluri de stat * Bombele cu azotat din porturile Romaniei * Consiliul Concurentei supune dezbaterii angajamentele BRD, Raiffeisen si BCR pentru a deveni actionari ai CIT One * Munca decenta si cresterea economica: o comparatie Romania Polonia * Analiza statistica a datelor Covid. Prognoza pentru 8 septembrie * in partida Romania - Zona Euro, scorul e de 2,5 la 0,4. in repriza de inflatie.

Coronavirus: Trump anunta un al saselea contract pentru livrarea a 100 milioane de doze de vaccin

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat marti un contract de 1,5 miliarde de dolari pentru livrarea a 100 milioane de doze de vaccin experimental al companiei americane de biotehnologie Moderna, al saselea contract de acest gen dupa luna mai, relateaza miercuri France Presse, citata de Agerpres. in aceasta seara am placerea sa va anunt ca am ajuns la un acord cu Moderna pentru fabricarea si livrarea a 100 milioane de doze de vaccin contra coronavirusului. Guvernul federal va fi proprietarul acestor doze de vaccinuri, noi le cumparam, a declarat Donald Trump intr-o conferinta de presa la Casa Alba.

Finantari de pana la 1,5 milioane Euro fiecare, pentru startup-uri IT europene, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile IT europene pot obtine noi finantari de capital de risc de pana la 1,5 milioane euro fiecare, printr-un fond de investitii lansat miercuri, in Germania, potrivit presei internationale.

Ajutor UE in valoare de 88,9 milioane de euro pentru Croatia, in urma cutremurului

Comisia Europeana a anuntat marti o prima transa a ajutorului financiar in valoare de 88,9 milioane de euro acordat Croatiei, prin Fondul de solidaritate al UE FSUE), in urma cutremurului devastator care a lovit orasul Zagreb si imprejurimile acestuia la 22 martie 2020. Este vorba despre o contributie la eforturile tarii de a oferi sprijin populatiei si de a reface infrastructurile si serviciile esentiale, precizeaza institutia intr-un comunicat de presa, citat de News.

Comunitatea internationala mobilizeaza 252,7 milioane de euro pentru Liban

O suma de 252,7 milioane de euro va fi mobilizata de comunitatea internationala pentru a ajuta la recuperarea Libanului in urma dezastrului provocat de explozia din portul Beirut si situatiei economice dificile in care se afla aceasta tara, conform Agerpres. Banii ar urma sa fie distribuiti direct populatiei.

Se dau 1.000 de euro pentru romani. Cine sunt persoanele care beneficiaza

Se dau 1. 000 de euro pentru romanii care au suferit de coronavirus, iar acum se hotarasc sa doneze plasma pentru tratarea altor pacienti. Autoritatile au nevoie din ce in ce mai mult de plasma de la pacientii vindecati de coronavirus, mai ales dupa explozia de noi cazuri. Romanii care s-au vindecat de coronavirus pot primi .

Se dau bani de la stat. 2.000 de euro pentru mii de romani. Cine primeste banii

Romanii pot primi un ajutor de la stat, in valoare de 2000 de euro pentru cheltuieli precum plata datoriilor si achizitia de echipamente si utilaje. Cine primeste bani de la stat. Care sunt romanii ce primesc 2000 de euro Prin Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020, in contextul pandemiei COVID-19, potrivit unei Ordonante de Urgenta a .

Un nou stadion in Romania. Cum va arata bijuteria de la Sibiu (VIDEO)

Romania va avea un nou stadion. Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a semnat contractul de executie a lucrarilor de moderinazare a Stadionului Municipal, o investitie de 28 de milioane de euro, bani din bugetul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )