Libnet.ro
UNICEF

09:15

150 de romani blocati pe Aeroportul din Madrid de cel putin 12 ore: Avionul companiei Tarom are defectiuni tehnice

B1 B1,
150 de romani blocati pe Aeroportul din Madrid de cel putin 12 ore: Avionul companiei Tarom are defectiuni tehnice

Probleme pentru 150 de romani care trebuiau sa se intoarca in tara cu o cursa aeriana a companiei Tarom. Acestia sunt blocati in aeroportul din Madrid de cel putin 12 ore dupa ce. continuă pe B1

Atac sinucigas la granita Turciei cu Siria: Cel putin 30 de persoane au murit

O explozie a avutloc, duminica, la un punct de trecere a frontierei dintre Siria si Turcia. Un terorist sinucigas si-ar fi detonat centura cu explozivi la Idlib, incident in urma caruia cel putin 30 de.

Ploile musonice au ucis cel putin cinci oameni in Filipine. Peste 70.000 de persoane au fost stramutate

Cel putin cinci persoane au fost ucise si peste 70. 000 stramutate in urma ploilor musonice care au afectat partea nordica a statului Filipine, inclusiv capitala Manila, in ultimele zile.

Accident feroviar in Franta: Cel putin 12 persoane au fost ranite (FOTO)

Cel putin 12 persoane au fost ranite intr-un accident feroviar care a avut loc in sudul Frantei, potrivit Russia Today. Incidentul s-a petrecut pe ruta care leaga orasele Nimes si Montpelier. Trenul.

Grecia: Doua ambarcatiuni care transportau turisti s-au ciocnit. Cel putin trei persoane au murit

Cel putin trei persoane au murit, iar altele au fost ranite, dupa ce doua ambarcatiuni care transportau turisti s-au ciocnit, in largul insulei elene Aegina.

Tragedie rutiera in Nepal. Cel putin 33 oameni au murit si alti 35 au fost raniti intr-un accident (VIDEO)

Tragedie rutiera in Nepal. Cel putin 33 oameni au murit si alti 35 au fost raniti dupa ce un autocar a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie, intr-o zona montana. Potrivit presei.

Cutremur in PERU. Patru morti si cel putin 40 de raniti

Patru oameni au murit iar alte cel putin 40 de persoane sunt ranite dupa un cutremur inregistrat in sudul statului Peru, in noaptea de duminica spre luni.

Siria: Atac sinucigas in apropierea granitei cu Turcia. Cel putin 30 de rebeli au murit

Cel putin 30 de rebeli au murit si cateva zeci au fost raniti, duminica, intr-o explozie care a avut loc la un punct de trecere a frontierei, controlat de rebeli. Astfel, un terorist sinucigas si-ar fi detonat centura cu material explozibil la Idlib, in apropierea granitei dintre Siria si Turcia.

Cel putin 45 de persoane au fost ucise in Congo

Cel putin 45 de persoane au fost ucise intr-un masacru comis sambata noaptea in orasul Beni, provincia Kivu de Nord, din estul Republicii Democrate Congo, a anuntat duminica primarul orasului, Nyonyi Bwanakawa, citat de Xinhua.

Masacru in Congo. Cel putin 45 de persoane au fost ucise

Cel putin 45 de persoane au fost ucise intr-un masacru comis sambata noaptea in orasul Beni, provincia Kivu de Nord, din estul Republicii Democrate Congo, a anuntat duminica primarul orasului, Ny.

Cel putin 51 de civili au fost ucisi in bombardamente la Alep

Cel putin 51 de civili, printre care patru copii, au fost ucisi sambata la Alep in bombardamente ale fortelor loiale guvernului, rusesti si ale rebelilor, transmite AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )